GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάφα ολκής από το CNN για το μακελειό της Βοστώνης!

«Μεγαλειώδη» γκάφα έκανε χθες το CNN, αφού μετέδωσε πως συνελήφθη ο υπ' αριθμόν ...


«Μεγαλειώδη» γκάφα έκανε χθες το CNN, αφού μετέδωσε πως συνελήφθη ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος για την αιματηρή βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη. Η πληροφορία διαψεύστηκε και το μεγάλο δίκτυο έμεινε με την «αποκλειστικότητα».
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών συνεχίζονται, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ειδικοί αστυνομικοί έχουν εντοπίσει (από τις κάμερες ασφαλείας) δυο άτομα, που θεωρούν ύποπτα, κοντά στην γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστόνης.
Το βίντεο εξετάζεται από την αστυνομία και το FBI σε μια προσπάθεια να αναγνωριστούν οι άντρες, τους οποίους οι αρμόδιες αρχές χαρακτηρίζουν ως «μεγάλου ενδιαφέροντος». Ο ένας εμφανίζεται με ένα μαύρο σακίδιο. Αξιωματούχος του FBI είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι αρχές πιστεύουν ότι οι βόμβες είχαν τοποθετηθεί σε μαύρα νάιλον σακίδια ή τσάντες.
Η ίδια πηγή διευκρίνισε πως οι δύο άντρες δεν έχουν ακόμα αναγνωριστεί και πως οι φωτογραφίες τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα για να μην παρεμποδιστούν οι έρευνες, όπως έγραψε ο διευθυντής ειδήσεων του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο σάιτ aixmi.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση