GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Ματέο (της Ελένης Μενεγάκη) έστειλε, ενοχλημένος, επιστολή στα περιοδικά Lifestyle...

Την ενόχλησή του για την συνεχή παρουσία των paparazzi στην Άνδρο θέλησε να εκφράσει δημόσια ο Ματέο Παντζόπουλος. Η παρουσία των φωτορεπ...

Την ενόχλησή του για την συνεχή παρουσία των paparazzi στην Άνδρο θέλησε να εκφράσει δημόσια ο Ματέο Παντζόπουλος.
Η παρουσία των φωτορεπόρτερ των ελληνικών περιοδικών στην Άνδρο, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, για μια και μόνο φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και του συντρόφου της, Ματέο Παντζόπουλου, προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου.
Στέλνοντας μια επιστολή στα περιοδικά, ο επιχειρηματίας ζήτησε να μην το φωτογραφίζουν, διότι του κάνουν παράπονα οι πελάτες του, σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό mou". Κι αυτό γιατί, πολλοί από αυτούς μένουν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο στα Άχλα της Άνδρου χωρίς να το θέλουν, αποτυπώνονται στο φακό. Ο ίδιος πάντως δεν ανέφερε πουθενά στην επιστολή το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Ίσως οι φωτογραφίες της συντρόφου του να μην τον ενοχλούν.
Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο "Πρωινό mou", ακόμα και κάτοικοι του νησιού έχουν κάνει παράπονα στην αστυνομία γιατί οι φωτορεπόρτερ καταπατούν τα οικόπεδά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση