GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MONO στο PRESS-GR: Τα πρακτικά της έναρξης της συνεδρίασης της Προανακριτικής, με την επιστολή ΓΑΠ

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ήδη είναι 18.00΄ η ώρα. Σήμερα έχει κληθεί ο κ. Παπανδρέου με νομότυπη κλήση, η οποία του επεδόθη… ΖΩΗ ΚΩ...

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ήδη είναι 18.00΄ η ώρα.
Σήμερα έχει κληθεί ο κ. Παπανδρέου με νομότυπη κλήση, η οποία του επεδόθη…
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥ ΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, θα θέλαμε, αν μπορεί, να μας διανεμηθεί και το αποδεικτικό.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Παρακαλώ να μου φέρετε και το αποδεικτικό. Αν έχετε κρατήσει και κάποιο αντίγραφο της κλήσης, παρακαλώ να μου φέρετε και την κλήση.
Έχει κληθεί, λοιπόν, νομοτύπως για σήμερα, ώρα 18.00΄, να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής μας. Πήραμε πριν από λίγο έναν φάκελο. Αυτός ο φάκελος, λοιπόν, περιέχει ένα οιονεί διαβιβαστικό και περιέχει και το Υπόμνημα το οποίο απεστάλη πριν από μερικές μέρες που είχαμε καλέσει –ουχί νομοτύπως- τον κ. Παπανδρέου.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Το ίδιο ακριβώς, κύριε Πρόεδρε;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Θα σας διαβάσω το διαβιβαστικό και εκτιμώ ότι πρέπει να είναι…
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: Έτσι μακροσκοπικά είναι το ίδιο, δηλαδή;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Έτσι φαίνεται, το ίδιο. Και από το περιεχόμενο του διαβιβαστικού, φαίνεται πως είναι το ίδιο.
Λέει «16 Απριλίου 2013, αριθμός πρωτοκόλλου 93, προς την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά του πρώην Υπουργού κ. Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την υπόθεση…» και αναφέρει τα σχετικά.
Διαβάζω:
«Κύριοι συνάδελφοι, σε απάντηση της με αριθμό πρωτοκόλλου…» -τάδε- «…επιστολής του κυρίου Προέδρου της Επιτροπής κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, σας υποβάλλω εκ νέου το από 9.4.2013 Υπόμνημά μου…» -κλήση είναι, δεν είναι επιστολή- «…το οποίο είχα υποβάλει ανταποκρινόμενος στην προφορική πρόσκληση του κυρίου Προέδρου της Επιτροπής. Στο Υπόμνημα αυτό, το οποίο έχετε ήδη στη διάθεσή σας, περιέχονται με πληρότητα και σαφήνεια όλα όσα είχα να θέσω υπ' όψιν της Επιτροπή σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση.
Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου»
Κύριοι συνάδελφοι, θέλω να σας ενημερώσω πως ο κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης ήρθε προς αντικατάσταση του κ. Βαρβιτσιώτη.
Υπάρχει, λοιπόν, η σχετική έκθεση εγχειρίσεως η οποία έγινε σήμερα στις 16.35΄ και έχουμε και μία εξουσιοδότηση, την οποία υπογράφει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου προς την κ. Μαρία-Γεωργία Μακριδάκη, η οποία κατέθεσε αυτό το φάκελο στην κ. Νόση.
Παρακαλώ να πρωτοκολληθούν όλα τα έγγραφα, να φωτοτυπηθούν και να διανεμηθούν στους συναδέλφους.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, θα μπορούσα να έχω το λόγο;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Ορίστε, κυρία συνάδελφε, έχετε το λόγο.
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Πρόεδρε, εμείς θέλουμε να τοποθετηθούμε γι’ αυτό το ζήτημα. Μόνο, παρακαλούμε, να διανεμηθούν τα έγγραφα, για να γίνει συζήτηση…
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Αυτό δεν είπα τώρα; Είπα «να πρωτοκολληθούν, να φωτοτυπηθούν και να διανεμηθούν».
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εγώ δεν αναφέρθηκα στο τι είπατε. Είπα «παρακαλούμε να μας διανεμηθούν, για να τοποθετηθούμε».

1 σχόλιο

  1. Μόνο και από την τελευταία φράση της, αποδεικνύεται πόσο προβληματικό άτομο είναι η Ζ. Κωνσταντοπούλου...
    Πώς την αντέχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση