GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αλ Κάιντα και στο twitter!

Η «Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ», όπως ονομάζεται το παρακλάδι του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα που δρα στη Βόρεια Αφρικ...

Η «Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ», όπως ονομάζεται το παρακλάδι του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα που δρα στη Βόρεια Αφρική δημιούργησε λογαριασμό στο Twitter, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή.
Η πρώτη ανακοίνωση ήρθε στις 24 Μαρτίου με την οποία απειλεί να εκτελέσει τους Γάλλους ομήρους τους οποίους κρατεί, όπως σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE.
Στο μήνυμα διαβεβαιώνουν ότι οι Γάλλοι όμηροι βρίσκονται εν ζωή, «πλην του πράκτορα Φιλίπ Βερντόν», ομήρου του οποίου η δολοφονία είχε ανακοινωθεί από τις 19 Μαρτίου από εκπρόσωπο της Αλ Κάιντα.
«Πρέπει οι μουσουλμάνοι να σιωπούν για ό,τι συμβαίνει στους αδελφούς τους, όπως οι δολοφονίες, οι φυλακίσεις και οι βίαιοι ξεριζωμοί ή πρέπει να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα;; Θα πείσει τελικά ο γαλλικός λαός τον Ολάντ να σώσει τη ζωή των ομήρων;» αναφέρουν στο tweet τους.
Τα συγκεκριμένα δύο μηνύματα εξαφανίστηκαν στη συνέχεια από το λογαριασμό, σύμφωνα με το SITE.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση