GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση έξω από το τουρκικό προξενείο, στην πορεία των Αρμενίων [video]

Ένταση σημειώθηκε έξω από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη της πορείας διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η αρμενική νεολ...


Ένταση σημειώθηκε έξω από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη της πορείας διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η αρμενική νεολαία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα ενενήντα οκτώ χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων, όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να διασπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας για να θυροκολλήσουν το ψήφισμά τους.

Οι αστυνομικοί απώθησαν τους διαδηλωτές με τις ασπίδες και τα γκλομπς τους, κάνοντας χρήση και σπρέι πιπεριού, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Νωρίτερα, η Εθνική Αρμενική Επιτροπή πραγματοποίησε επιμνημόσυνη δέηση στον αρμενικό ιερό ναό της Παναγίας, παρουσία του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακών παραγόντων και στη συνέχεια ακολούθησε η πορεία.

thousandnews.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.
    Αφήστε τους ρε να κάνουν ντού όπως και οι Κωλότουρκοι το 1954-6 και όπως έδιωξαν τους Ιμβριους.
    Τί λέω τώρα ζητάω πατριωτισμό από προδότες.
    Πόσο ακόμα για να καταλάβετε ότι δεν μπορείς να γίνεις φίλος με τους Τούρκους και ότι η σύγκρουση θα έρθει αργά ή γρήγορα.
    ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΒΟΥΛΙΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ;
    Επίσης φροντίστε να αποδυναμώσετε τον Στρατό αρκετά, την μόνη πηγή δύναμης ώστε να μείνει η Ελλάδα μισή και φτωχή και περιμένετε Ευρωληγούρηδες να σας βοηθήσει η Ευρώπη.
    Αν δεν το καταλάβατε ακόμα κρετίνοι
    ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση