GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: Στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, ήμουν στον Ευαγγελισμό και έκανα χημειοθεραπείες (VIDEO)

Τις άγνωστες πτυχές της ζωής του ξετύλιξε, μιλώντας στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι...


Τις άγνωστες πτυχές της ζωής του ξετύλιξε, μιλώντας στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι”, ο...
γνωστός ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Κωνσταντίνος Τζούμας. Το σοκαριστικό ήταν, το ότι μίλησε ανοιχτά και για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο.
"Είδα τους Ολυμπιακούς από τον Ευαγγελισμό με τον ορό στην φλέβα μέσα, κάνοντας χημειοθεραπεία. Ξεκίνησα μέσα Ιουλίου και πήγε μέχρι αρχές Δεκεμβρίου. Και μετά το ξέχασα. Ήταν σαν όνειρο. Δεν ήταν το καλύτερο, αλλά όχι και το χειρότερο γιατί μου προέκυψε ένα είδος ξανακοιτάγματος της ζωής", εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός, σημειώνοντας ότι οι ακροατές του δεν κατάλαβαν τίποτα και νόμιζαν ότι έλειπε διακοπές. 
"Έχω ζήσει 5 ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στην ζωή μου. Ήταν όλες με διάφορες τύπισσες που ήταν πιο ροκ από εμένα και που καμία τους δεν ήθελε να τα κρατήσει γιατί δεν ήθελαν να αναλάβουν το ρόλο του γονιού. Η αλήθεια είναι ότι αν είχα την οικονομική επιφάνεια του Μικ Τζάγκερ δεν θα είχα καμία αντίρρηση να έχω πέντε παιδιά.", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
Όσον αφορά το γιατί δεν δέχτηκε να είναι στο Your Face Sounds Familiar "Δεν δέχτηκα να πάω στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar γιατί περίμενα να υπήρχε δέλεαρ ένα αστρονομικό ποσό. Θα ήθελα μια πολύ σκανδαλώδη αμοιβή. Να έχω να λέω και εγώ ότι συμμετείχα σε ένα 'σκάνδαλο'. Αλλά δεν έγινε. Οπότε είπα να μην μπω σε αυτή την περιπέτεια".
Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση