GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση εκπροσώπου ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση: " Κατάντησε η Βουλή αφού όλοι βλέπουν σήμερα το ...


Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
" Κατάντησε η Βουλή αφού όλοι βλέπουν σήμερα το επίπεδο αυτών που την αποτελούν.Δυστυχώς,όμως, δεν βγήκαν μόνοι τους .Κάποιοι τους ψήφισαν ενώ με τα ρεζιλίκια τους τραβάνε την Ελλάδα ακόμη βαθύτερα στον πάτο"

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:

"Κανείς δεν αμφισβητεί ότι κάθε προσπάθεια προσέλκυσης ξένων επενδύσεων είναι θετική. Εξάλλου μάλλιασε η γλώσσα μας να το επαναλαμβάνουμε.Ομως η σημερινή καταστροφική οικονομική πολιτική δεν βοηθά, όπως άλλωστε και η συμφορά που θα επακολουθήσει στην απευκταία περίπτωση έλευσης του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία"

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:

"Το Μνημόνιο υπ' αριθμόν 4 που ζούμε είναι το καταστροφικότερο όλων. Το μισο-ομολογούν, πλέον, οι εμπνευστές του και το καταριώνται οι εφαρμοστές του. Περιμένουμε την ώρα που θα "μας αφήσει χρόνους" , γιατί - για την ώρα- μάς έχουν "αφήσει χρόνους" 5.000 περίπου Ελληνες που αυτοκτόνησαν λόγω κρίσεως"

1 σχόλιο

  1. ΑΝΤΕ ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ ΦΑΦΛΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΡΑΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ.
    ΚΟΥΦΙΟΙ ΚΕΝΟΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση