GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκοψαν 10 κολώνες της ΔΕΗ για να πάρουν τα καλώδια!

Τίποτα και κανένας δε φαίνεται να σταματά όσους θέλουν να κλέψουν οτιδήποτε από οπουδήποτε, ακόμα και αν αυτό είναι 10 τεράστιες κολώνε...

Τίποτα και κανένας δε φαίνεται να σταματά όσους θέλουν να κλέψουν οτιδήποτε από οπουδήποτε, ακόμα και αν αυτό είναι 10 τεράστιες κολώνες της ΔΕΗ!
Η απίστευτη κλοπή μεταξύ 8 και 13 Μαίου στην περιοχή Θριπτή της Ιεράπετρας, όπως κατήγγειλε ο διαχειριστής του Δικτύου Διανομής της ΔΕΗ.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες οι οποίοι με ξυλοκοπτικό κατάφεραν να ρίξουν τις κολώνες και να πάρουν το καλώδια. Πρόκειται για έναν 51χρονο 'Ελληνα και έναν 25χρονο αλλοδαπό.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. cretalive.gr

2 σχόλια

  1. Η ΝΔ και ο Σαμαράς εξαφανίζουν εκλογικά το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ( πτώση 2,5 και 1,5% αντίστοιχα ). Σε λίγο και οι δύο συνιστώσες της ΝΔ θα κινούνται στα όρια του 3%, και ακόμα δεν έχουν έρθει οι φόροι στα εισοδήματα, στα ακίνητα, στα αγροτεμάχια ( εκεί θα φάνε το αγγούρι όλοι οι μεγάλης ηλικίας ψηφοφόροι τους που έχουν στρέμματα στα χωριά και στα κατσάβραχα χωρίς αξία αλλά με μεγάλο φόρο )! Την ίδια ώρα κλείνουν οι προοπτικές για τη Δημόσια Εκπαίδευση σε πάνω από 200.000 αποφοίτους, φοιτητές και υποψηφίους καθηγητικών σχολών ( νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί, Χημικοί, γυμναστές, θεολόγοι, ξενόγλωσσοι κλπ ), λόγω των νέων μέτρων του Υπουργείου Παιδείας, σχεδόν απολύονται 10.000 αναπληρωτές ! Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ φαίνονται τελειωμένοι από το εκλογικό σώμα !


    Σοκάρει η πτώση του ΠΑΣΟΚ.
    Πέφτουν από τους δίδυμους πύργους
    στο κενό οι ταλαίπωροι πασόκοι!


    Εξακολουθεί η μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στη Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτιά στις δημοσκοπήσεις.
    Η νέα έρευνα, της εταιρίας Metrisis, που θα δημοσιευθεί ολοκληρωμένη αύριο Σάββατο στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, φέρει το κυβερνών κόμμα να προηγείται με διαφορά μίας εκατοστιαίας μονάδας, εκείνου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Στην πρόθεση ψήφου προηγείται η Ν.Δ. με 21, 4% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,4%, η Χρυσή Αυγή με 10%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,6%, το ΚΚΕ με 4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 4,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,2%, η Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου με 1,9%, το Σχέδιο Β’ του Αλέκου Αλαβάνου με 1% ενώ το 3,9% δήλωσε «άλλο κόμμα» και η λεγόμενη «αδιευκρίνιστη ψήφος» είναι στο 21,7%.

    http://kourdistoportocali.com/articles/21124.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καληνύχτα ΣΥ.ΡΙΖ.Α καληνύχτα ...
    Με φρουράρχους και της ΜΑΛΑΚΙΕΣ του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ με του ΠΑΝΤΖΑ {ΤΟ ΧΑΪ ΧΙΤΛΕΡ} η δημοκρατία δε επιβάλετε...

    εύγε σας, ανοίξετε και την Μακρόνησο..

    κάλο καταβόδιο ...... παπάρες...

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. χωρίς να τρέφω καμία μα καμιά συμπάθεια στα χρυσά αυγά ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ θρέψατε...
    ----------------------------------
    υ.γ και που είστε ακόμα !!!! ΚΆΝΑΤΕ ΤΟ ΡΕΎΜΑ ΕΙΔΟΣ ΕΚΒΙΑΖΌΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΙΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ...ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΤΏΡΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΤΕ... ΑΡΧΊΔΙΑ ΠΟΛΊΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση