GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 10 πιο γλοιώδεις συμβουλές για να κάνεις τις γυναίκες να σε κυνηγούν και γιατί πάντα αποτυγχάνουν

Γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αποτυγχάνει κάθε αντρική συνταγή προσέγγισης και κατάκτησης της γυναίκας; Πού σφάλλει το κατ΄επίφαση ...

Γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αποτυγχάνει κάθε αντρική συνταγή προσέγγισης και κατάκτησης της γυναίκας; Πού σφάλλει το κατ΄επίφαση «ισχυρό» φύλο και τα κάνει θάλασσα; Ποιος και τι φταίει; Ο κατάλογος που ακολουθεί περιλαμβάνει τις δημοφιλέστερες δέκα συμβουλές/οδηγίες προς «ναυτιλομένους» εραστές, κριτικά αναθεωρημένες.
10.Φρόντισε η πρώτη εντύπωση που θα κάνεις να μαγνητίζει. Που σημαίνει ότι ο νούμερο ένα εχθρός σου, ο οποίος πρέπει πάση θυσία να παταχθεί, είναι η νευρικότητα και η ανασφάλεια. Εάν είσαι ανίκανος να επιβάλεις αυτοέλεγχο στη συμπεριφορά σου τράβα πάρε μερικά αγχολυτικά μέχρι να ταβλιαστείς και να εμφανιστείς με τα σάλια να τρέχουν από το στόμα. Θα κάνεις σίγουρα εντύπωση... Κοινώς, η συμβουλή είναι αποτυχημένη διότι ο αυτοέλεγχος και η κυριαρχικότητα είναι ιδιότητες που είτε τις έχεις είτε δεν τις έχεις.
9.Προκάλεσε το ενδιαφέρον της, δείχνοντάς της ότι δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή σου, ότι έχεις πολλά να κάνεις και ότι δεν πρόκειται να την κυνηγήσεις σαν λιγούρης. Γίνε εσύ η λεία προς κατάκτηση. Αντίστρεψε τους ρόλους. Μην το κάνεις όμως πολύ εμφανώς διότι οι γυναίκες είναι οχιές διμούτσουνες και οσμίζονται αμέσως ποιος το έχει και ποιος όχι. Οπότε αν είσαι λιγούρης, λιγούρης θα παραμείνεις ό,τι κι αν κάνεις.
8.Θέσε τις σωστές ερωτήσεις και όχι τις στερεότυπες: «τι τύπους προτιμάς;», «έχεις φίλο;» και τα λοιπά. Προσπάθησε για μια φορά στη ζωή σου να μην είσαι βαρετός. Και πάλι όμως μην υποκριθείς τόσο ώστε να πάψεις να είσαι πειστικός, διότι η μ@λ@κί@ φαίνεται από χιλιόμετρα.
7.Μην την κυνηγάς. Είναι υστερική από τη φύση της, πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να τη θέλεις σαν τρελός αλλά να μην το δείχνεις. Αν το δείχνεις πολύ είσαι χαμένος και αν δεν το δείχνεις καθόλου είσαι γομάρι... Go figure.
6.Να της δίνεις την προσοχή σου με το σωστό τρόπο. Άγνωστο ποιος είναι αυτός...
5.Μπες στον εγκέφαλό της. Έτσι λένε τα τρέχοντα εγχειρίδια. Αν όμως επιμείνεις πολύ θα αρχίσει να αναρωτιέται γιατί δεν μπαίνεις και «αλλού», μήπως είσαι σεξουαλικά ανάπηρος και τα ρέστα. Οπότε μπες καλού κακού πρώτα «αλλού» και μετά φρόντισε και για τον εγκέφαλο.
4.Δοκίμασέ τη. Δείξε της πως εσύ είσαι αυτός που επιλέγει και όχι εκείνη, άσχετα εάν στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι π@π@ρι@ς. Αυτές επιλέγουν, τελεία και παύλα.
3.Να είσαι χιουμορίστας και όχι γελοίος. Το όριο είναι δυσδιάκριτο και ως Έλληνας έχεις την τάση να συγχέεις τα δύο. Κόψε λοιπόν τα ανέκδοτα ή αν δεν το έχεις, κάνε τον μουγκό. Ίσως έτσι προκαλέσεις τον οίκτο της.
2.Μην της αποκαλύπτεσαι από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ακολούθησε τη στρατηγική του μισόλογου. Όχι υπερβολικά όμως γιατί στο τέλος θα σε περάσει για άτομο με μαθησιακές δυσκολίες.
1.Ο ύστατος κανόνας: πάψε να κυνηγάς άλλες μπροστά της. Δεν είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος διεκδίκησης μέσω της επίδειξης του ελευθέριου πνεύματός σου το οποίο πρέπει εκείνη να δαμάσει. Φύλαξε την ενέργειά σου και αφέσου στην ακολασία, αφού πρώτα τη ρίξεις στο κρεβάτι.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση