GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοινώθηκε ο διορισμός 186 υπαλλήλων στο υπουργείο Οικονομικών

Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2013, που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά...

Εκδόθηκαν σήμερα από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2013, που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας συνολικά 186 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) στο υπουργείο Οικονομικών από τις οποίες 60 θέσεις αφορούν τον κλάδο ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Νομικής και 126 τον κλάδο ΠΕ Εφοριακών με πτυχίο Οικονομικών.
Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων, καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.
Σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας. Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις, χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.
Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 18 Μαΐου έως 27 Μαΐου.

2 σχόλια

  1. Καληνύχτα ΣΥ.ΡΙΖ.Α καληνύχτα ...
    Με φρουράρχους και της ΜΑΛΑΚΙΕΣ του ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ με του ΠΑΝΤΖΑ {ΤΟ ΧΑΪ ΧΙΤΛΕΡ} η δημοκρατία δε επιβάλετε...

    εύγε σας, ανοίξετε και την Μακρόνησο..

    κάλο καταβόδιο ...... παπάρες...

    Η Ο.Π.Λ.Α..Μπούντζουκας Τηλέμαχος.. χωρίς να τρέφω καμία μα καμιά συμπάθεια στα χρυσά αυγά ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ θρέψατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΊ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΆΤΑ ΤΟΝ ΣΎΡΙΖΑ ΝΕΚΡΟ;

    Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν ένας αστός ηγέτης και όχι σαν ένας αριστερός επαναστάτης.

    Συγκέντρωσε όλη την εσωκομματική εξουσία στα χέρια του και στα χέρια της στενής παρέας που τον περιτριγυρίζει και πεισμένοι ότι αργά ή γρήγορα θα κυβερνήσουν συμπεριφέρονται ανάλογα.

    Παράδειγμα τα ταξίδια στην Γερμανία και τις ΗΠΑ που έγιναν για την προσωπική προβολή του κ. Τσίπρα παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν στο κόμματο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ξέχασαν όμως ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του ότι βασική προϋπόθεση για την άνοδο ενός αριστερού φορέα στην εξουσία δεν είναι η προβολή του αρχηγού του, αλλά η δημιουργία και η στήριξη του από ένα μαζικό λαϊκό κίνημα.

    Η αποτυχία δημιουργίας ενός ισχυρού μαζικού κινήματος είναι άλλωστε ο βασικός παράγοντας για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

    Οι Αγανακτισμένοι αποτέλεσαν μια μοναδική ευκαιρία δημιουργίας ενός τέτοιου κινήματος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να αναδειχθεί στην ηγεσία τους, είτε απέφυγε να το κάνει. Προτίμησε να στηριχθεί σε απότυχημένους συνδικαλιστές και τα αποτελέσματα τα βλέπει κάθε ήμερα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ένας ένας ΕΛΛΗΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση