GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσος ναι, Ντα Σίλβα… όχι

Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος παρακολούθησαν χθες τον Άλεξ Ντα Σίλβα στο παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση στην Κύπ...


Οι Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος παρακολούθησαν χθες τον Άλεξ Ντα Σίλβα στο παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας με την Ανόρθωση στην Κύπρο, αλλά μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν από τον 30χρονο επιθετικό και η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει. Μάλιστα δύσκολα θα υπάρξει κάποια προσθήκη από την αγορά της Μεγαλονήσου.
Αντίθετα, εστιάζουν περισσότερο στις αγορές της κεντρικής Ευρώπης και σε καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια απόκτησης ενός χαφ. Δεν αποκλείεται, δε, να υπάρχει θετική κατάληξη στην υπόθεση μέσα στην εβδομάδα. Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για τα μεταγραφικά. Σε ό,τι αφορά στον Μάρκους Μπεργκ του Αμβούργου, ο ίδιος μιλώντας σε σουηδική εφημερίδα ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό και απάντησε πως «… δεν έχω τίποτα επίσημο και δεν νομίζω να έχω μέχρι να αποθεραπευτώ.
Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες». Ο φορ του Αμβούργου, που είναι στο στάδιο αποθεραπείας μετά από επέμβαση στο ισχίο, ρωτήθηκε και το αν η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα παίξει ρόλο στην απόφασή του και απάντησε: «Όλα παίζουν ρόλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιρικές συνθήκες που θα συναντήσεις». Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν σήμερα και αύριο, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει η καλοκαιρινή τους άδεια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση