GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη η αντιφασιστική πορεία - Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ενόψει συγκέντρωσης της «Χρυσής Αυγής»

1.000 και πλέον άτομα παίρνουν μέρος αυτή την ώρα στην αντιφασιστική πορεία, η οποία βρίσκεται στην οδό Γούναρη στην Πάτρα. Οι αστυ...


1.000 και πλέον άτομα παίρνουν μέρος αυτή την ώρα στην αντιφασιστική πορεία, η οποία βρίσκεται στην οδό Γούναρη στην Πάτρα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν τηνλεωφόρο Γούναρη στο ύψος της Καραϊσκάκη, έχοντας τοποθετήσει κάθετα στο δρόμο λεωφορείο των ΜΑΤ, ενώ έχουν παραταχθεί στο σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν τους συμμετέχοντες στην πορεία να ανέβουν την Γούναρη και να κινηθούν προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γερμανού.
Ξεκίνησε πριν από λίγο η αντιφασιστική πορεία που διοργανώνει η κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό» Πάτρας.
Περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην πλ. Γεωργίου και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας φωνάζοντας αντιρατσιστικά συνθήματα.
Η πορεία πέρασε μπροστά από το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου και έστριψε στην Αράτου.
Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν αντιρατσιστικά συνθήματα.
Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα – αρκετή ώρα πριν την πραγματοποίηση εκδήλωσης της «Χρυσής Αυγής» με ομιλητές τους βουλευτές Μιχ. Αρβανίτη και Χρ. Παππά, στα Γραφεία που διατηρεί στην οδό Γερμανού στην άνω πόλη της Πάτρας.
Γύρω από τα γραφεία βρίσκονται ήδη ακροβολισμένες δυνάμεις των ΜΑΤ ( Πλ. Ομονοίας – πκ. Αγ. Γεωργίου) ενώ πριν από λίγο ξεκίνησε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό» Πάτρας.
Ήδη μερίδα των συγκεντρωμένων φωνάζει αντιφασιστικά συνθήματα.
Περιμετρικά των γραφείων της «Χρυσής Αυγής» στην οδό Γερμανού ( Ρούφου – Αγ. Δημητρίου- Λόντου – Γερμανού) βρίσκονται ήδη μέλη της οργάνωσης.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση