GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλεγχοι ΣΔΟΕ σε φορτία αμνοεριφίων ενόψει Πάσχα

Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην προσπάθεια ελέγχου της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα -26 Απριλίου έως και ...


Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην προσπάθεια ελέγχου της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα -26 Απριλίου έως και 6 Μαΐου 2013- και προκειμένου να διαφυλάξει την δημόσια Υγεία, τους καταναλωτές από φαινόμενα αισχροκέρδειας καθώς και τα δημοσιονομικά συμφέροντα του Δημοσίου έχει διεξάγει μέχρι σήμερα 597 ελέγχους διακίνησης και 94 ελέγχους σε επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την εορταστική αγορά.
Διαπιστώθηκαν 196 παραβάτες και καταλογίσθηκαν 382 παραβάσεις.

Το ΣΔΟΕ Νοτίου Αιγαίου στην Ρόδο μαζί με το Λιμενικό Σώμα και τις υπηρεσίες Αστυκτηνιατρικής προέβησαν σε καταστροφή φορτίου αμνοεριφίων γιατί δεν διέθεταν στοιχεία προέλευσης και δεν ήταν σφραγισμένα από την κτηνιατρική υπηρεσία.

Φορτίο ζώντων αμνοεριφίων προέλευσης Κρήτης στην Θεσσαλονίκη συνοδεύτηκε μέχρι τα σφαγεία προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν τα παραστατικά έγγραφα μεταφοράς και προελεύσεων για τυχόν Ελληνοποίηση ομοίων φορτίων από άλλες Βαλκανικές χώρες.

Στην Πάτρα από φορτηγό που μετέφερε αμνοερίφια χωρίς παραστατικά αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας και επεβλήθη πρόστιμο.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με μικτά συνεργεία ΣΔΟΕ, Υπουργείου Ανάπτυξης και Διεύθυνσης Κτηνιατρικής σε όλη τη χώρα και κυρίως στα σύνορα και τα λιμάνια και τις κεντρικές αγορές.
newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση