GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτιά στη Ριτσώνα...

Αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς σήμερα το πρωί στην περιοχή, πρώην Χυτά Αυλίδος, η δημοσιογραφική μας ομάδα έφτασε στον τόπο ...


Αμέσως μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς σήμερα το πρωί στην περιοχή, πρώην Χυτά Αυλίδος, η δημοσιογραφική μας ομάδα έφτασε στον τόπο της πυρκαγιάς. Πληροφορίες από κλιμάκιο του Δασαρχείου Χαλκίδας που μας μίλησαν, μας είπαν ότι πυλώνες στην εθνική οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας κατέρρευσαν λόγο της αφαίρεσης σημαντικών τμημάτων της βάσης τους, κάτι που συνηθίζουν Ρόμα ή αλλοδαποί καθώς τα αφαιρούν και τα πουλάνε για μέταλλα σκραπ.

Εν συνεχεία με την πτώση των πυλώνων εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και η περιοχή του Καράμπαμπα έμεινε χωρίς ρεύμα όλο το πρωί της Πέμπτης.

Μεγάλη η καταστροφή που έγινε στην περιοχή όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο και στο αποκλειστικό ρεπορτάζ απο τον τόπο της μεγάλης φωτιάς.



Το έργο της πυροσβεστικής εξαιρετικά δύσκολο αφού ισχυροί άνεμοι φυσούσαν στην περιοχή και επίσης στην γύρω περιοχή υπήρχαν πολλά απορρίμματα (πιο κάτω υπάρχει καταυλισμός Ρομά) που δυσκόλευαν την πρόσβαση της πυροσβεστικής.

Καταστροφές προκλήθηκαν σε αρκετά ελαιόδεντρα. Η φωτιά ευτυχώς σβήστηκε εγκαίρως αλλά φοβούνται για αναζωπύρωση μιας και ο αέρας συνεχίζεται και υπάρχουν πολλές μικροεστίες.

Πρόκειται για μεγάλη καταστροφή και κατακρίνουμε το γεγονός αφού για λίγα μόλις ευρώ θα μπορούσαμε να θρηνήσουμε και θύματα. Τα περιστατικά με τις κλοπές μετάλλων σε αίθριους χώρους καθημερινά γίνονται περισσότερα, σε όλη την επαρχία.

Μετά τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ ήρθε η σειρά των πυλώνων,και ευχόμαστε να μην υπάρξει πάλι τέτοιο θλιβερό γεγονός και ειδικά σε κατοικημένη περιοχή.
viotiashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση