GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πιο αδικημένος κλάδος των εκπαιδευτικών είναι οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς των ΟΤΑ

Επειδή όλη η κοινωνία συμπαραστέκεται στην ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και καλά κάνει, δοθείσης της ευκαιρίας θέλω εδώ να ενημερώσω όποιον διαβάζει...


Επειδή όλη η κοινωνία συμπαραστέκεται στην ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και καλά κάνει, δοθείσης της ευκαιρίας θέλω εδώ να ενημερώσω όποιον διαβάζει το παρόν, ότι ο μακράν πιο αδικημένος κλάδος εκπαιδευτικών αυτή την στιγμή στην Ελληνική επικράτεια είναι οι παιδαγωγοί που εργάζονται στους παιδικούς σταθμούς των ΟΤΑ.

Είναι πτυχιούχοι είτε του τμήματος προσχολικής αγωγής, είτε του εκπα, έχουν κάνει μεταπτυχιακά και επιμορφωσεις και με το μνημονιο εργαζονται πλέον 40 ώρες την εβδομάδα (ΑΠΟ 30 ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ - ΟΧΙ 20), χωρίς διαχωρισμό εργασιακού και διδακτικού ωραριου, έχουν διακοπες συντριπτικά λιγότερες από τους συναδέλφους τους σε νηπιαγωγεία και δημοτικά, (μονο τον Αυγουστο ) σχολανε στις τέσσερις το μεσημέρι έχοντας προσέλθει στις οχτώ, είτε στις 3 εχοντας προσελθει στις 7 το πρωί, δεν έχουν κανένα διάλειμμα, παίρνουν ψίχουλα για μισθό και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ, επειδή το εχουν μεθοδεύσει έτσι οι κατα τόπους αιρετοί οι οποίοι θέλουν τους παιδικούς σταθμούς αποθήκες παιδιών (ψηφων) με υπεράριθμα παιδια, αθλια κτηρια και μηδαμινο υλικο. Αν συνυπολογίσουμε και την συνεχιζομενη έλλειψη προσωπικού, καταλαβαίνει κανείς, με την στοιχειώδη αντίληψη, το που οδηγείται η προσχολική εκπαίδευση των δημων στην χωρα.

Αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. Φίλε/η είδα και αλλού το άρθρο σου και είπα να σου απαντήσω γιατί νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο. 1) Στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς το 99,9% δεν μπήκε με γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ αλλά με μέσο. 2) Έχετε βοηθούς, που δεν έχει η νηπιαγωγός. 3) Είστε στην πόλη σας και δεν ξενιτευτήκατε για καμμιά 10 χρόνια στην επαρχία. 4) Μέχρι πριν από λίγο πέρνατε πολλά περισσότερα από μια νηπιαγωγό.Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και τώρα. 5) Γιατί δεν δίνετε ΑΣΕΠ να μπείτε κανονικά στην εκπαίδευση και όχι απο το παράθυρο. 5) Πριν ένα χρόνο βρεφονηπιοκόμος από ΙΕΚ με 2 χρόνια υπηρεσίας στο βρ.σταθμό της πόλης που κατοικούσε έπαιρνε 200 ευρω παραπάνω από νηπιαγωγό με 10 χρονια προυπηρεσία και 70 χλμ. μακρια από την πόλη κατοικίας.
    kkourk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση