GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σωτήρια" η απόφαση δικαστηρίου για άνεργο ζευγάρι

"Ανάσα" για ένα ζευγάρι ανέργων από την Κρήτη, το οποίο εντάχθηκε έπειτα από απόφαση δικαστηρίου στο νόμο περί υπερχρεωμένων νο...

"Ανάσα" για ένα ζευγάρι ανέργων από την Κρήτη, το οποίο εντάχθηκε έπειτα από απόφαση δικαστηρίου στο νόμο περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, πρόκειται για δανειολήπτες οι οποίοι έχουν χρέος σε τέσσερις τράπεζες συνολικού ποσού 203.111 ευρώ. Το ζευγάρι, το οποίο αδυνατούσε να καλύψει τα χρέη του εντάχθηκε στον σχετικό νόμο καταθέτοντας αίτηση στο Ειρηνοδικείο Χανίων. Οι τράπεζες είχαν κληθεί να καταθέσουν τις προτάσεις τους εντός προθεσμίας δύο μηνών ως ο νόμος ορίζει όμως στην προκειμένη περίπτωση οι τράπεζες δεν προέβαλλαν εμπρόθεσμα αντιρρήσεις.
Ως εκ τούτου το Δικαστήριο θεώρησε ότι συμφωνούν με τη διαδικασία και επικύρωσε το σχέδιο του δανειοληπτών, όπως αυτό υπεβλήθη. Αναλυτικότερα, πρόκειται για οικογένεια ανέργων δανειοληπτών, με τρία σπουδάζοντα τέκνα, που είχαν δανειστεί για να αποκτήσουν ένα σπίτι, την εποχή που το εισόδημα τους μηνιαία έφθανε τις 5.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως αναφέρει το prismanews, έχασαν τις δουλειές τους και σήμερα βρίσκονται σε αδυναμία να ανταποκριθούν στα χρέη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση