GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροδρόμιο Μεσολογγίου: Πύλη εισόδου Δυτικής Ελλάδας

Σήμερα το μεσημέρι απογειώθηκαν από το Αεροδρόμιο Μεσολογγίου τρία ιδιωτικά αεροπλάνα με προορισμό την Ρόδο. Οι Ιταλοί επιβάτες... έφτα...

Σήμερα το μεσημέρι απογειώθηκαν από το Αεροδρόμιο Μεσολογγίου τρία ιδιωτικά αεροπλάνα με προορισμό την Ρόδο. Οι Ιταλοί επιβάτες... έφτασαν χτες στην πόλη μας από το την Κέρκυρα και πέρασαν τη νύχτα τους σε τοπικό ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αερολέσχης Μεσολογγίου κ.Γεώργιο Πρεβεζάνο, το Μεσολόγγι μπορεί να γίνει ένας δελεαστικός προορισμός λόγο κόστους αλλά και της γεωγραφικής του θέσης.

Την περσινή χρονιά είχαμε τη διέλευση εξήντα περίπου πτήσεων ξένων αεροσκαφών από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου, αριθμός που θα μπορούσε να αυξηθεί κατακόρυφα βρίσκει όμως βασικό εμπόδιο τη συνθήκη Σένγκεν. Σύμφωνα με την οποία τα ιδιωτικά αεροσκάφη δε μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε τοπικό αεροδρόμιο επιθυμούν , πρέπει για τελωνειακούς κυρίως λόγους να περάσουν πρώτα από κάποιο από τα έξι διεθνή της χώρας μας. Γεγονός που αυξάνει τα έξοδα αλλά και τον χρόνο του ταξιδιού.

Αν λοιπόν αυτός ο περιορισμός σταματήσει να υπάρχει και επιλυθούν και κάποια άλλα μικρότερης σημασίας ζητήματα, σίγουρα θα δούμε μια άνθιση τουρισμού στον τόπο μας.

onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση