GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ο Σωτήρης Χατζάκης

Στο "τιμόνι" του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται ο Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος αναλαμβάνει πια τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή γι...

Στο "τιμόνι" του Εθνικού Θεάτρου βρίσκεται ο Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος αναλαμβάνει πια τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή για μία τριετία παίρνοντας τα ηνία από τον Γιάννη Χουβαρδά.
Ο Σωτήρης Χατζάκης παραιτήθηκε προηγουμένως από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Συμφωνα με την ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού ΠΑΙΘΠΑ, αρμόδιου για θέματα Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα:
«Ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΙΘΠΑ αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας στα πλαίσια της αποκλειστικής αρμοδιότητας του, με βάση τη διάταξη του άρθρου 3 παρ. 13 του Νόμου 2275/94 Εθνικό Θέατρο, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και άλλες διατάξεις, διόρισε σήμερα, για μία τριετία, τον κ. Σωτήρη Χατζάκη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Προηγουμένως έκανε δεκτή την παραίτηση του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση