GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη εργασίας Ν. Μηταράκη στο Μόναχο

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, αναχωρησε σήμερα για το Μόναχο της Βαυαρίας...

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, αναχωρησε σήμερα για το Μόναχο της Βαυαρίας όπου θα πραγματοποιήσει... διήμερη (7 και 8 Μαΐου) επίσκεψη εργασίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Βαυαρική πρωτεύουσα, θα έχει επαφές με την Υπουργό Ομοσπονδιακών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βαυαρικής κυβέρνησης κα Emilia Muller και την Υφυπουργό Οικονομικών Υποθέσεων, Υποδομών Μεταφορών και Τεχνολογίας κα Katja Hessel. Μετά την συνάντηση με την κα Hessel, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών, παρουσία εκπροσώπων της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Αύριο Τετάρτη, ο κ. Μηταράκης, θα μιλήσει στην ημερίδα «Greek Forum 2013 – Οικονομική κατάσταση, επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές της Ελληνικής οικονομίας». Την εκδήλωση διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Μονάχου.

Τον κ. Μηταράκη θα συνοδεύει ο Πρόεδρος του Invest In Greece, κ. Α. Συγγρός. ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση