GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας περιμένει εξαθλίωση

Παρακολουθώ ένα αξιολογότατο ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση για τη Βουλγαρία. Μέσα από το ντοκιμαντέρ καταρρίπτεται ο μύθος της ανάπτυξη...


Παρακολουθώ ένα αξιολογότατο ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση για τη Βουλγαρία. Μέσα από το ντοκιμαντέρ καταρρίπτεται ο μύθος της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας που επιδιώκεται με τη μείωση των μισθών. Λυπάμαι και φοβάμαι γι' αυτά που μας ετοιμάζουν οι κυβερνώντες μας με τις οδηγίες των δανειστών μας.
Με μια λέξη μας περιμένει εξαθλίωση. Και δυστυχώς δεν περιμένω τίποτα από τις εκλογές. Δεν έχουμε κόμματα που να μπορέσουν να αντιταχθούν στους δανειστές μας. Ακόμα και το Κ.Κ.Ε μετά τις δηλώσεις της κ. Αλέκας Παπαρήγα στη Λαμία εξέπεσε στα μάτια του κόσμου με τις δηλώσεις ότι θέλει να είναι αντιπολίτευση και όχι να ηγηθεί σε μια αντιμνημονιακή πολιτική.
Ήδη βλέπω τριγύρω μου τη δυστυχία που από ντροπή και αξιοπρέπεια ο κόσμος αποκρύπτει. Έχω προσωπικές εμπειρίες λόγω δουλειάς από παιδιά που ζαλίζονται γιατί δεν έχουν οι γονείς τους να τους δώσουν πρωινό. Κι από την άλλη οι πολιτικοί να νοιάζονται μόνο για το ποιος θα πάρει την εξουσία για να κάνουν ό,τι τους υπαγορεύσει η νέα τάξη πραγμάτων.
Στα τσακίδια όλοι τ ους και ειδικά αυτοί που μας έφεραν σ' αυτό το χάλι...
Συγγνώμη που σας κούρασα. Έχω φτάσει όμως στα όριά μου. Κι επειδή δεν έχω κανένα πολιτικό μπροστά μου να τον φτύσω κατάμουτρα, γράφω για να εκτονώσω την οργή μου.
Αναγνώστης

1 σχόλιο

  1. Θεωρώ ότι το άρθρο σου γίνεται με καλή πρόθεση αλλά έχει όλα τα συστατικά καλοστημένης προπαγάνδας.
    Τα άσχημα που περιγράφεις είναι σωστά. Είναι όμως η μία όψη της κατάστασης.
    Μη ξεχνάς ότι ξεκινήσαμε από μία φάση σπατάλης, διαφθοράς, ακρίβειας, αποβιομηχάνισης, υπερχρέωσης κλπ ωραία για τους εποφθαλμιούντες την πατρίδα μας.
    Υψηλοί μισθοί σημαίνει: τουρισμός-Τουρκία, βιομηχανία-Βουλγαρία και Ελλάδα-ανεργία. Ευημερία σημαίνει χαμηλές τιμές αγαθών από ντόπια παραγωγή και αναγκαστικά, ανταγωνιστικοί μισθοί.
    Προτιμώ μισθό 400 με κόστος ζωής 300 παρά μισθό 10000 με κόστος 15000.
    Όλοι να πολεμήσουμε την ακρίβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση