GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πύργος: Επαθε έμφραγμα ενώ οδηγούσε!

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου ο θάνατος του 58χρονου Κωνσταντίνου Καββαθά γύρω στις 22:40 το βράδυ της Κυριακής...

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου ο θάνατος του 58χρονου Κωνσταντίνου Καββαθά γύρω στις 22:40 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.
Ο 58χρονος Κωνσταντίνος, γνωστός και αγαπητός επαγγελματίας του Πύργου, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews υπέστη καρδιακό επεισόδιο (πιθανότατα έμφραγμα) την ώρα που οδηγούσε επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών (στη βοηθητική οδό) στο 9ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Χόχολης, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε δυσφορία και σταμάτησε προκειμένου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο ή κάποιον δικό του. Δυστυχώς, όμως, όταν μετέβη το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον βρήκε να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Ο άτυχος 58χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση