GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Στουρνάρας στο Επικρατείας και η Παπακώστα στο Πολιτισμού;;

  Θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο έχει «κλείσει» ο προερχόμενος από το «σημιτικό» στρατόπεδο Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με όσα λένε κάποιοι σ...

 
Θέση στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο έχει «κλείσει» ο προερχόμενος από το «σημιτικό» στρατόπεδο Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με όσα λένε κάποιοι συνεργάτες του, αλλά και κάποιοι μεγαλόσχημοι παράγοντες της δημόσιας ζωής, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να συζήτησε με τον πρωθυπουργό αυτό το ενδεχόμενο.
Ο Αντ. Σαμαράς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν είναι αρνητικός να συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο επικρατείας ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη.
Ωστόσο από το Μαξίμου διαψεύδουν τις πληροφορίες που θέλουν τον πρωθυπουργό να του «υποσχέθηκε» την πρώτη θέση.
Κι αυτό γιατί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Η δεύτερη είδηση που αφορά το γαλάζιο στρατόπεδο, έχει να κάνει με τα σενάρια ανασχηματισμού.
Σύμφωνα λοιπόν με κάποιες πληροφορίες, στο νέο υπουργικό σχήμα που θα φτιάξει ο πρωθυπουργός στη θέση του Κώστα Τζαβάρα στο υπουργείο Πολιτισμού θα τοποθετήσει την βουλευτή της ΝΔ, στη Β΄ Αθηνών, Κατερίνα Παπακώστα.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως όλα αυτά τα διακινούν σήμερα κάποιοι ευφάνταστοι σεναριογράφοι και πως στο τέλος θα αποδειχτεί πως ήταν… πρωταπριλιάτικο αστείο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως επί Τζαβάρα… ευτύχησε ο Πολιτισμός μας!! Το αντίθετο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση