GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά σήμερα το "Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους" στο κλειστό Γυμναστήριο της ΧΑΝΘ

Για 15η συνεχή χρονιά, ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το «Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για Όλους» το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευ...

Για 15η συνεχή χρονιά, ο δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το «Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής για Όλους» το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, στο κλειστό Γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ.
Στη φετινή διοργάνωση η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 60 προγράμματα, δήλωσαν συμμετοχή περίπου 1000 αθλητές, ενώ εκτιμάται ότι αριθμός των θεατών που θα το παρακολουθήσουν θα ξεπεράσει τους 3000.
Κάθε χρόνο, στο Φεστιβάλ Γυμναστικής συμμετέχουν με προγράμματα ενόργανης, τζάζ, αεροβικής γυμναστικής, χορού, ρυθμικής και ακροβατικής ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα (Αθλητικοί Οργανισμοί Δήμων, Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία, Ανώτερα, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Σωματεία, Ιδιωτικά Γυμναστήρια – Σχολές χορού – Σύλλογοι Ατόμων με Αναπηρίες, Σχολές χορού κλπ) με κατώτατο όριο ηλικίας το 5ο έτος. Η σύνθεση των προγραμμάτων είναι ελεύθερη, με μουσική συνοδεία. Οι χορογραφίες θα πρέπει να αναπτύσσονται με βάση τη συλλογική εργασία ενώ οι γυμναστές καλούνται να δώσουν έμφαση στον γυμναστικό χαρακτήρα των κινήσεων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαΐου 2013, στις 18:00 θα παρουσιασθούν όλες οι ομάδες. Την Κυριακή 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί γκαλά όπου θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα διακριθούν και θα επιλεγούν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή οι οποίες θα βραβευτούν. Επιπλέον η Επιτροπή θα απονείμει ειδικά βραβεία όπως Βραβείο Τριάθλου, Πρωτοτυπίας, Χορογραφίας κ.α.
Το 15ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής αποτελεί μια μεγάλη γιορτή, τόσο για την πόλη όσο και για τον αθλητικό της κόσμο σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Κωνσταντίνος Ζέρβας και πρόσθεσε:
«Η επιτυχία του βασίζεται στην άψογη διοργάνωσή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και στη μεγάλη αγάπη και συμμετοχή των ανθρώπων της Γυμναστικής που φέτος θα πλημμυρίσουν το κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ. Ευχαριστούμε πολύ τη ΧΑΝΘ για την φιλοξενία της που αποτελεί ένα μικρό μόνο κομμάτι της πολύπλευρης και γόνιμης συνεργασίας μας και προσκαλούμε όλους τους Θεσσαλονικείς να έρθουν και να παρακολουθήσουν αυτή τη μεγάλη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση