GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου με το Σωματείο Εργαζομένων των Ναυπηγείων Νεωρίου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση εργασίας, με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στα Ναυ...


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση εργασίας, με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου κ. Γεώργιο Πολυδούλη και τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου κ. Θεόδωρο Μήτσκα.
Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στα Ναυπηγεία Νεωρίου και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτά.
Στη συνάντηση μετείχαν επίσης: ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνης Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Χρήστος Καφτηράνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση