GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση με Γερμανούς βουλευτές είχε ο Ν. Δένδιας

Θέματα που αφορούν στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και των προκλήσεων που αυτή παρουσιάζει για την Ελλάδα, όπως και για την προ...

Θέματα που αφορούν στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και των προκλήσεων που αυτή παρουσιάζει για την Ελλάδα, όπως και για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών και των αιτούντων άσυλο, συζήτησε... ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας, με εξαμελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εσωτερικής Πολιτικής της Ομοσπονδιακής Κάτω Βουλής της Γερμανίας, με την οποία συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του.

Την κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία συνόδευε κατά την επίσκεψή της στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Γερμανίας στην Αθήνα Βόλφγκανγκ Ντολντ (Wolfgang Dold).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Δένδιας παρουσίασε τις βασικές αρχές του Αναθεωρημένου Σχεδίου Δράσης για το ΄Ασυλο και τη Διαχείριση της Μετανάστευσης, επισημαίνοντας ότι η υλοποίησή του αποβλέπει τόσο στον εξορθολογισμό της διαδικασίας ασύλου, όσο και στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος διαχείρισης των συνόρων και στη διαμόρφωση μiας πολιτικής επιστροφών.

Tο πρωί, η εξαμελής αντιπροσωπεία της Επιτροπής Εσωτερικής Πολιτικής της Ομοσπονδιακής Κάτω Βουλής, επισκέφθηκε τους χώρους του Κέντρου Προαναχωρησιακής Κράτησης Αλλοδαπών, στην Αμυγδαλέζα.
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση