GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τροποποιούν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο - Μοναδικός στόχος τους η Χρυσή Αυγή"

Aπό το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής: "Τροποποιούν το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" με σκοπό την αποκλειστική στοχοποί...


Aπό το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής: "Τροποποιούν το "αντιρατσιστικό νομοσχέδιο" με σκοπό την αποκλειστική στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας στο απυρόβλητο όσους αμφισβητούν... τις γενοκτονίες Ελλήνων από τους τούρκους και τον Στάλιν (Ρεπούση-ΚΚΕ).
Η συγκυβέρνηση της υποταγής άγεται και φέρεται από τον διεθνή σιωνισμό που τρέμει τη ραγδαία άνοδο του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Δεν μας συγχωρούν ότι είμαστε η φωνή της Αλήθειας ενάντια στο σύστημα της απάτης, της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, που καθημερινά ληστεύονται και δολοφονούνται από ξένους εγκληματίες"

2 σχόλια

  1. ρε αφηστε τη δημοκρατια ησυχη και εφαρμοστε τους νομους...ποιον δουλευετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ , ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 80% ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ;
    Α. ΑΝΕΡΓΟΣ
    Β. ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
    Γ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ
    Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ

    ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση