GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς χαλαρώσεις το νέο διάταγμα για τους περιορισμούς στην Κύπρο

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Εκπομπή του Σίγμα “Μεσημέρι και Κάτι”, η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας, Αλίκη Στυλιανού, το 11ο δ...

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην Εκπομπή του Σίγμα “Μεσημέρι και Κάτι”, η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας, Αλίκη Στυλιανού, το 11ο διάταγμα, σχετικά με τους περιορισμούς... στις συναλλαγές, που αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας, δεν θα έχει καμία διαφοροποίηση από το δέκατο διάταγμα.

Η κ. Στυλιανού ανέφερε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων, είναι ενθαρρυντική, καθώς οι εκροές καταθέσεων κρίνονται πολύ ικανοποιητικές. Όσο προχωρεί ο καιρός και βλέπουμε ότι επανέρχεται η εμπιστοσύνη και οι εκροές κινούνται σε ελεγχόμενο πλαίσιο, θα προχωρούμε, είπε η κα Στυλιανού, σε μεγαλύτερες χαλαρώσεις.

Ίσως πολύ σύντομα να εκδοθεί και το 12 διάταγμα, σε συνεννόηση της Κεντρικής Τράπεζας και το Υπουργείο Οικονομικών, κατά το οποίο θα προκύψουν περισσότερες χαλαρώσεις, ιδιαίτερα για τις πρακτικές δυσκολίες των εταίρων της Κύπρου στην ΕΕ, σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας.

Τέλος, η Αλίκη Στυλιανού, αναφέρθηκε και στη συνάντηση μεταξύ του Διοικητή και τα μέλη του Δ.Σ της Τράπεζας Κύπρου, κατά την οποία τέθηκε το ζήτημα της εξόδου της Τράπεζας από το καθεστώς της εξυγίανσης με τάχιστους ρυθμούς.
ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση