GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Φάκελος με σφαίρες στην εισαγγελέα του «Ρούμπι-γκέιτ»

Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα εστάλη στην Ιταλίδα εισαγγελέα, Ίλντα Μποκασίνι, «κόκκινο πανί» για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι...


Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα εστάλη στην Ιταλίδα εισαγγελέα, Ίλντα Μποκασίνι, «κόκκινο πανί» για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όχι μόνο, από ότι φαίνεται.
Η Μποκασίνι είναι εκείνη που έκανε λόγο για οργανωμένο κύκλωμα πορνείας προς τέρψη του Μπερλουσκόνι στα πλαίσια της υπόθεσης Ρούμπι και ζήτησε φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τον πρώην πρωθυπουργό.

Η εισαγγελέας έχει λάβει δεκάδες φακέλους με προσβλητικά μηνύματα και απειλές για την ζωή της, τις τελευταίες εβδομάδες, όμως ο φάκελος που έφθασε το βράδυ της Τετάρτης, περιείχε και δυο σφαίρες εκτός από απειλές και συγκεκριμένες αναφορές στην υπόθεση Ρούμπι, γύρω από την οποία περιστρέφονται τα περισσότερα μηνύματα.

Οι φάκελοι βρίσκονται στα χέρια των αρχών για περαιτέρω έρευνες.
Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση