GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eurovision 2013: Δες το Infographic με τα στοιχήματα για την Ελλάδα!

O 58ος διαγωνισμός της Eurovision ξεκινά σήμερα (14 Μαίου) με τον πρώτο ημιτελικό και η Unibet, συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά την πα...

O 58ος διαγωνισμός της Eurovision ξεκινά σήμερα (14 Μαίου) με τον πρώτο ημιτελικό και η Unibet, συνεχίζοντας για άλλη μια χρονιά την παράδοση της, προσφέρει περισσότερα από 150 ειδικά στοιχήματα για το διαγωνισμό και τεράστια ποικιλία ειδικών στοιχημάτων αποκλειστικά για την Ελληνική συμμετοχή.



Επιπλέον η Βραβευμένη Σουηδική εταιρία δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της να παίξουν Live κατά τη διάρκεια των Ημιτελικών (14 & 16 Μαΐου) και του Μεγάλου Τελικού (18 Μαΐου), όσο παρακολουθούν τους καλλιτέχνες να εμφανίζονται ζωντανά στη σκηνή του Μάλμε!

Και για όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θέλουν να παίξουν, η Unibet έχει ετοιμάσει ένα infographic με στατιστικά, tips και αποδόσεις για τα στοιχήματα που αφορούν την ελληνική συμμετοχή με τους Κόζα Μόστρα και τον Αγάθωνα.



Παίξε στοίχημα στη Eurovision με 100% Μπόνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση