GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ώρα της «κούπας» για τους μικρούς της Superleague...

Έφτασε η ώρα της «κούπας» για τους μικρούς της Superleague. Από το Σάββατο 11 Μάιου μέχρι και την Δευτέρα 14 Μάιου θα διεξαχθεί στην...


Έφτασε η ώρα της «κούπας» για τους μικρούς της Superleague. Από το Σάββατο 11 Μάιου μέχρι και την Δευτέρα 14 Μάιου θα διεξαχθεί στην Ξάνθη το Final Four του Πρωταθλήματος Superleague K17, με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και η διοργάνωση θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 2.
 Στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό, με έπαθλο την συμμετοχή στον τελικό και την διεκδίκηση του τίτλου.
 Στις περιγραφές των αγώνων θα είναι οι Δημήτρης Κανελλάκης και Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρει ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων του Novasports 2 έχει ως εξής:
 Σάββατο 11/5 15:00 Α’ ημιτελικός
Ολυμπιακός – Ξάνθη 18:00 Β’ Ημιτελικός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Δευτέρα 14/5 19:00   Τελικός
 Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας στην Web TV του www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές forthnet/nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση