GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είπε αντίο με κλάματα ο Μπέκαμ και αποθεώθηκε (VIDEO)

Στους μεγάλους παίκτες, αξίζουν μεγάλες στιγμές. Τέτοιος είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που στην τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση δεν ά...

Στους μεγάλους παίκτες, αξίζουν μεγάλες στιγμές. Τέτοιος είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που στην τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση δεν άντεξε, δάκρυσε, αλλά και καταχειροκροτήθηκε.
Οι τίτλοι τέλους για τον σπουδαίο «Μπεκς» έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου και το... ύστατο -ποδοσφαιρικό- χειροκρότημα, δεν θα μπορούσε να μην είναι ανάλογο της τεράστιας αυτής φυσιογνωμίας του αθλητισμού. Ο Άγγλος μέσος βγήκε αλλαγή με τον Λαβέτσι να παίρνει τη θέση του στο ματς της Παρί με την Μπρεστ και χιλιάδες φιλάθλων στο «Παρκ ντε Πρενς» δεν θα μπορούσαν να μην του προσφέρουν το τελευταίο standing ovation.
Κι εκείνος δεν άντεξε, λύγισε. Δεν φοβήθηκε να αφήσει τα δάκρυά του να τρέξουν, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στη γαλλικό κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση