GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 2o Cuba Festival απόψε στη Θεσσαλονίκη

Το 2ο CUBA FESTIVAL είναι πλέον γεγονός με στόχο να είναι ένα από τα πιο εκρηκτικά μουσικοχορευτικά δρώμενα KAI του φετινού καλοκαιριού! ...

Το 2ο CUBA FESTIVAL είναι πλέον γεγονός με στόχο να είναι ένα από τα πιο εκρηκτικά μουσικοχορευτικά δρώμενα KAI του φετινού καλοκαιριού!
Οι χορευτικοί ρυθμοί ανεβαίνουν και υπόσχονται μια περισσότερο έντονη βραδιά. Όταν, δε, το εν λόγω event φέρει και την «υπογραφή» ενός παγκοσμίως γνωστού συγκροτήματος όπως οι Orishas, τότε η «θερμοκρασία» του κεφιού και της διασκέδασης μόνο «κόκκινο» μπορεί να χτυπήσει !!
Μετά την διάλυση των Orishas (τον Δεκέμβριο του 2009) - οι οποίοι αιτιολόγησαν την απόφασή τους στην επιλογή μιας solo καριέρας, δίνοντας ωστόσο μια υπόσχεση να επανέλθουν με μια διαφορετική αλλά εξίσου πρωτοποριακή «μορφή»- τρία από τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος(οι Vladimir Nunez-τύμπανα-, DJ Tillo, & Nelson Palacios -Φωνή, βιολί και μπάσο) σχημάτισαν ένα νέο συγκρότημα και παρουσιάζουν μια σειρά από μουσικό-χορευτικές συναυλίες με την εκρηκτική μουσική και τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Orishas, σε όλο τον κόσμο!
Το συγκρότημα αυτό δεν είναι άλλο από τους CUBAN BEATS ALL STARS οι οποίοι –στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους- δίνουν το δικό τους ραντεβού με το κοινό στην Ελλάδα μέσα από δύο συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 7 Ιουνίου στη σκηνή του Block33 ΚΑΙ στην Αθήνα, το Σάββατο 8 Ιουνίου στη σκηνή του Fuzz Live Music Club.
Το 2012 οι Cuban Beats All Stars ξεσήκωσαν με το ρυθμό και την απίστευτα μεταδοτική τους ενέργεια το κοινό, που γέμιζε ασφυκτικά τις συναυλίες τους σε όλες τις χώρες που εμφανίστηκαν. Και το ίδιο έχουν ως στόχο και για τη νέα χρονιά!
Απόψε στις 21:00 στο Block 33

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση