GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλήθος καταναλωτών στην Διάθεση Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων στον Δήμο Αμαρουσίου

Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 5η δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στον καταναλωτή που δι...


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 5η δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς στον καταναλωτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου παρόντος του Δημάρχου Γ. Πατούλη
Με την προσέλευση χιλιάδων καταναλωτών από το Μαρούσι και πολλούς όμορους δήμους πραγματοποιήθηκε η 5η Δράση του Δήμου Αμαρουσίου, και δεύτερη μέσα στο 2013, για τη διάθεση προϊόντων αρίστης ποιότητας, εγχώριας παραγωγής. Η δράση υλοποιήθηκε σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλης, ο οποίος ήταν, επίσης, παρών στη δράση δεχόμενος τα συγχαρητήρια των καταναλωτών για την άρτια οργάνωση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διανομής στο χώρο στάθμευσης του Ο.Α.Κ.Α, που διεξήχθη με υποδειγματική τάξη και οργάνωση, οι καταναλωτές από νωρίς το πρωί έως τις 2:30 μ.μ. προμηθεύτηκαν μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων αρίστης ποιότητας και σε χαμηλές τιμές. Συνολικά 28 διαφορετικοί παραγωγοί διέθεσαν περισσότερες από 50 ποικιλίες προϊόντων.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνομίλησε με όλους τους παραγωγούς αλλά και πολλούς καταναλωτές οι οποίοι στο σύνολό τους του εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια για την πρωτοβουλία, την άρτια οργάνωση της δράσης και την εξυπηρέτησή τους. Με δεδομένη τη μεγάλη ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού, ο κ. Πατούλης, δεσμεύτηκε ότι μετά το καλοκαίρι οι δράσεις θα συνεχιστούν.

Άψογη ήταν η γραμματειακή υποστήριξη, η παρουσία των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου, της Δημοτικής Αστυνομίας Αμαρουσίου που συνέβαλε καθοριστικά στη διαχείριση της κυκλοφορίας των οχημάτων, αλλά και των εθελοντών που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την υλοποίηση της δράσης. Σημαντική ήταν, επίσης, η συνεργασία του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου.

Η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους, όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας, καθώς και το συντονιστή - υπεύθυνο του Γραφείου Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Δήμου Αμαρουσίου Παντελή Τσιτσιμπάση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται, επίσης, στους παραγωγούς των εγχώριων προϊόντων για τη συμμετοχή τους στη δράση και την ευγενική προσφορά τους σε αγροτικά προσφορά για κοινωνικούς σκοπούς.
Στη δράση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαρής Πόλης Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικόλας Αλεπούς, Παναγιώτης Σαγρής.

1 σχόλιο

  1. Πράγματι άρτια οργάνωση, με πολλούς υπαλλήλους να σε οδηγούν ευγενικά στα πάρκινγκ.
    Το μόνο λάθος που διαπίστωσα εγώ ήταν ότι δεν έκοβαν αποδείξεις.
    Αγόρασα πράγματα από 3 παραγωγούς μέλι θυμαρίσιο Ηρακλείου, φασόλια Καστοριάς, λιαστές ντομάτες) κανείς τους δεν έκοψε απόδειξη! Λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση