GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bild: «Χαστούκι» του ΔΝΤ στους ευρω-ρήτορες των Βρυξελλών

"Ο ισολογισμός είναι καταστροφικός. Ένα χαστούκι στο πρόσωπο από το υψηλότερο πόστο", σχολιάζει η γερμανική Bild. "Τ...


"Ο ισολογισμός είναι καταστροφικός. Ένα χαστούκι στο πρόσωπο από το υψηλότερο πόστο", σχολιάζει η γερμανική Bild.
"Τώρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο το δίνει σε όλους τους σκεπτικιστές και τους επικριτές της ελληνικής διάσωσης εκτυπωμένο: Το σχέδιο διάσωσης για την Αθήνα απέτυχε οικτρά.

Όλες οι όμορφες προβλέψεις αψηφούν την πραγματικότητα. Παρά το κούρεμα, το χρέος της Αθήνας ελάχιστα μειώθηκε.

Η οικονομία είναι προβληματική. Μόνο η ανεργία ανθεί. Φωνάζει από μόνο του το γεγονός ότι η ΕΕ δε θέλει να ξέρει τίποτα σχετικό με αυτή την ειλικρινή αναφορά.

Επειδή για τους Ευρω- ρήτορες των Βρυξελλών ισχύει ότι δεν μπορεί να υπάρξει κάτι το οποίο δε θα έπρεπε να υπάρξει. Σε περίπτωση που απαιτηθεί, οι αριθμοί πρέπει να κουρευτούν μέχρι να είναι ταιριαστοί.

Η διάλεξη του ΔΝΤ είναι επίσης μια προειδοποίηση: Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σε μελλοντικές κρίσεις χρέους των χωρών του ευρώ, το ΔΝΤ δεν είναι τίποτα περισσότερο από το βούτυρο στο ψωμί.

Για τους χορηγούς, όπως η Γερμανία, ένα είναι το μήνυμα: Από εδώ και στο εξής, είμαστε μόνοι μας όσον αφορά τη διάσωση της ζώνης του ευρώ". imerisia.gr

1 σχόλιο

  1. 1) Αναπτύξη γιοκ ! Ύφεση 5,6% αντί 5,3% και το επόμενο τρίμηνο θα συνεχιστεί. Χωρίς δώρα Πάσχα και επίδομα αδείας, η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ δίνει τη χαριστική βολή στην οικονομία.

    2) Ποιο χρήμα ; Όλες οι οικονομίες πηγαίνουν σε δόσεις για την εφορία, στα χαράτσια της ΔΕΗ. Και τώρα χαράτσι για το 2013, 3 φόροι στα ακίνητα, και από το 2014 αγγούρι στα ακίνητα, οικόπεδα, αγροτεμάχια. Έτσι θα αναγκαστούν όλοι σχεδόν οι Έλληνες να ξεπουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους στους επιτήδειους !

    3) Η Τρόικα απέτυχε, το ΔΝΤ ομολόγησε, αλλά ο καϋμός τους συνεχίζεται. Φόροι και άρση των πλειστηριασμών και απολύσεις. Μέχρι να εξαθλιωθεί το 90% των Ελλήνων. Όσο η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ λαμβάνουν στα γκάλοπ, έστω αυτά τα εικονικά ποσοστά, τόσο το αγγούρι σε φόρους και χαράτσια θα είναι μεγάλο.

    4) Συντάξεις ; Μείωση κατά 30% από το 2015. Εφάπαξ ; Άγνωστο για όσους βγουν από το 2014 και μετά. Οι συνταξιούχοι, πια, μαζί με τα συμπληρώματα της σύνταξης λαμβάνουν μεγαλύτερο ποσό από τους εργαζόμενους ! Εκεί κατάντησαν την ελληνική οικονομία η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ!

    5) Έγινε η επιστράτευση των καθηγητών και οι Πανελλαδικές. Και τώρα ; Το 50% κάτω από τη βάση, όσοι μπουν θα είναι σίγουρα άνεργοι ή μετανάστες, όπως και οι τωρινοί φοιτητές και οι γονείς θα κλαίνε και οδύρονται. ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ δεν θέλατε ; Πάρτε να έχετε ! Τα νέα παιδιά δεν τα σκέφτεστε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση