GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα να μας γυρίσει πίσω»...

Έκκληση «εθνικής συνεννόησης, εθνικής ευθύνης και συναίνεσης», απηύθυνε σήμερα με ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, σ...


Έκκληση «εθνικής συνεννόησης, εθνικής ευθύνης και συναίνεσης», απηύθυνε σήμερα με ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στο Ναύπλιο, ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του κόμματος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
 Όπως τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, «η συνάντησή μας συμπίπτει με την κορύφωση μιας ακόμα πολιτικής κρίσης, που δοκιμάζει τις αντοχές του πολιτικού μας συστήματος και η οποία επιτάσσει αίσθημα και στάση εθνικής ευθύνης για να ξεπερασθεί, αλλά και απαλλαγή από προσωπικές ή κομματικές λογικές και σκοπιμότητες. Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτήν την ώρα, να αναλωνόμαστε σε άσκοπες κομματικές διενέξεις. Αυτό που προέχει είναι η διατήρηση της συνεργασίας, της συνεννόησης και της ενότητάς μας, ώστε να συνεχισθεί η, με θυσίες και δυσκολίες, σταθερή πορεία εξόδου από την κρίση…» σημείωσε, δε, με έμφαση ότι «οι καιροί απαιτούν εθνική συνεννόηση, εθνική ευθύνη και συναίνεση».
Σύμφωνα με τον κ. Αβραμόπουλο, «λάθη, εκτροπές και παλινδρομήσεις, πέραν από το κακό που προκαλούν, θα κριθούν αυστηρά, τόσο από τους πολίτες όσο και κυρίως από την ιστορία. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα να μας γυρίσει προς τα πίσω. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να διασαλευθεί, αυτές τις κρίσιμες ώρες, η κοινωνική συνοχή και να αφήσουμε να πάνε χαμένες οι μεγάλες θυσίες που έχει υποστεί ο ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια».

2 σχόλια

  1. Τμηματική Συνέλευση των Τεχνολόγων Γραφικών Τεχνών, Δευτέρα 17/6 στις 12:30, στην Αίθουσα Προβολών.

    ΤΩΡΑ! Που πλήττεται η Ελευθερία της Έκφρασης και η Δημοκρατία.
    ΤΩΡΑ! Που μας στηρίζουνε όλα (σχεδόν) τα Σωματεία του Τύπου. Που δεν μας θεωρούν πλέον συντεχνιακούς.

    Προτάσεις και θέματα προς συζήτηση:
    α. Α' Εξεταστική.
    β. Ασφαλιστικά μέτρα κατά του μηχανογραφικού.
    γ. Προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
    δ. Μεταφορά του τμήματός μας στη ΣΤΕΦ, εφόσον οι συμφοιτητές των υπολοίπων τμημάτων επιμένουν να εφησυχάζονται από τη Σ.Κ.Σ.
    ε. Ψήφισμα στήριξης στην Απεργία των εργαζομένων του Τύπου.

    ΥΓ: Επειδή τα πράγματα αυτές τις μέρες είναι λίγο ρευστά, υφίσταται περίπτωση αλλαγής αίθουσας, ώρας ή/και ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αβραμοπουλε, Αν σε υποστηρίζουν οι Εβραίοι, επειδή γλύφεις το κώλο τους, ας σε κάνουν πρωθυπουργό στο Ισραήλ. Εγώ όμως είναι Έλληνας και δεν σε υποστηρίζω.
    Αλήθεια, πως θα σταματήσεις τον Αντισημιτισμό στην Ελλάδα (το υποσχέθηκες στο Εβραϊκό λόμπι στην Αμερική) αφού συνεχίζονται οι ωμές παρεμβάσεις τους στα Ελληνικά πράγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση