GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βούλιαξε" στην πρεμιέρα του ο κινηματογράφος του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πρεμιέρα του κινηματογράφου «Cine Panorama», του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, που για άλλο ένα καλοκαίρι κρατά ...

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πρεμιέρα του κινηματογράφου «Cine Panorama», του δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, που για άλλο ένα καλοκαίρι κρατά συντροφιά τους σινεφίλ του δήμου, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.
Η φετινή εκκίνηση περιλάμβανε την τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ «Skyfall» και η αίθουσα του κινηματογράφου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους βραδινούς επισκέπτες, που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης καθώς και πολλά μέλη του δημοτικού μας συμβουλίου, που απόλαυσαν μια ταινία γεμάτη ένταση και περιπέτεια.
Στο φετινό πρόγραμμα θα προβληθούν συνολικά 19 ταινίες, πολλές από τις οποίες είναι πρώτης προβολής για ολόκληρη την Ελλάδα, όπως οι ταινίες «Hangover 3» και «Ο κανόνας της σιωπής» με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Να σημειωθεί ότι η τιμή του εισιτηρίου παραμένει σταθερή και φέτος στα 7 ευρώ σε γενική είσοδο και 5 ευρώ για τις ειδικές κατηγορίες (παιδιά, φοιτητές, άνεργους, πολύτεκνους και πολίτες άνω των 65 χρονών).
Το πρόγραμμα του δημοτικού κινηματογράφου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του δήμου μας (http://www.pilea-hortiatis.gr) , καθώς και στο προφίλ στο facebook (Σινέ Πανόραμα Θεσσαλονίκης). Επίσης πληροφορίες δίνονται το τηλέφωνο 2310-346-720.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση