GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και το σύνολο των Σιδηροδρομικών όλων των εταιρειών (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΣΤΥ, ΓΑΙΑΟΣΕ) κ...


Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και το σύνολο των Σιδηροδρομικών όλων των εταιρειών (ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΕΕΣΤΥ, ΓΑΙΑΟΣΕ) καταγγέλλει την πραξικοπηματική απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης που με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αποφάσισε το κλείσιμο της Κρατικής Ελληνικής Ραδιοτηλεόρασης, καταργώντας το δικαίωμα της ενημέρωσης και οδηγώντας χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση.

Οι σιδηροδρομικοί δηλώνουν αλληλέγγυοι στους συναδέλφους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και στον αγώνα τους που πρέπει να γίνει αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας, για μια δημόσια ελεύθερη ποιοτική και αντικειμενική Ραδιοτηλεόραση που θα υπηρετεί τις ανάγκες του Έλληνα πολίτη.

Είναι χρέος όλων μας να μην αφήσουμε την κυβέρνηση να οδηγήσει το δημόσιο πλούτο της χώρας σε χέρια ιδιωτικών συμφερόντων.

1 σχόλιο

  1. -Ρε θα τρελαθώ!!!
    -Ποιοι βγήκαν να μιλήσουν;
    -Ρε εχετε πολύ θράσος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση