GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντ. Σαμαράς: Ο κόσμος περιμένει να σπάσουμε αυγά

Την ευρύτερη σημασία της απόφασής του να τερματιστεί η λειτουργία της ΕΡΤ αναδεικνύει με άρθρο του ο Πρωθυπουργός. ”Το πρόβλημα δεν ...


Την ευρύτερη σημασία της απόφασής του να τερματιστεί η λειτουργία της ΕΡΤ αναδεικνύει με άρθρο του ο Πρωθυπουργός. ”Το πρόβλημα δεν είναι η ΕΡΤ ούτε η δημόσια ενημέρωση. Το πρόβλημα είναι ότι για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις πρέπει ο ελληνικός λαός να τις στηρίξει. Και για να τις στηρίξει, πρέπει να του δείξουμε ότι τολμάμε να τα βάλουμε με τα πιο κραυγαλέα προπύργια αδιαφάνειας και σπατάλης”, υπογραμμίζει ο Αντώνης Σαμαράς στο άρθρο του που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Καθημερινή”.

6 σχόλια

  1. Αντώνη θα σε στεναχωρήσω, ο κόσμος περιμένει να ξεκουμπιστείτε όπως λένε και στην πατρίδα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνοι εθνοσωτήρα μας, δε γίνεται ομελέτα αν δε σπάσεις τα αυγά. Αλλά σου ξεφεύγει ένα σημείο. Εσύ μετά την ομελέτα σκοτώνεις την κότα. Έτσι δεν πρόκειτα να ξαναφτιάξεις ομελέτα. Και να σου υπενθυμίσω ότι το υπέρτατο άνδρο της διαπλοκής βρίσκεται στο κοτέτσι της βουλής, πρέπει και εκεί να σπάσεις κανένα αυγουλάκι γιατί αν δεν το κάνεις , κάποια στιγμή ο λαός θα σπάσει το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ !!!
    ΕΙΣΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ !

    ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΠΑΤΟ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ .
    ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ GPS :
    N 39,757129°
    E 19,946010°

    +39° 45' 25.66", +19° 56' 45.64"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΞΕΚ...ΡΗ ΤΑ ΑΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΓΑ;...ΣΠΑΣΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ...ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση