GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α. Ρέμος: "Αναγκάζομαι να δουλεύω για να μην πάω φυλακή, λόγω Ηρακλή"

Με τίτλο “Είμαι από τους ανθρώπους που κατάφεραν να γίνουν πλούσιοι πολύ μικροί και φτώχυναν μεγαλώνοντας”, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντ...

Με τίτλο “Είμαι από τους ανθρώπους που κατάφεραν να γίνουν πλούσιοι πολύ μικροί και φτώχυναν μεγαλώνοντας”, ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Big Fish” της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.
Το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου αναφέρει χαρακτηριστικά τι συνέβη την περίοδο που διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα του Ηρακλή:
Ερώτηση: Δεν έχεις βγάλει χρήματα από τη δουλειά σου;
Ρέμος: Έβγαλα πάρα πολλά χρήματα, αλλά τα έχω χάσει όλα. Πλέον, αναγκάζομαι να δουλεύω μόνο και μόνο για να μη πάω φυλακή. Και τα λέω τόσο ξεκάθαρα και τόσο απλά. Αυτή είναι η αλήθεια και δε ντρέπομαι να την πω.
Ερώτηση: Λόγω Ηρακλή; Θεωρούσα ότι κάτι είχες κρατήσει στην άκρη…
Ρέμος: Ναι, με τον Ηρακλή. Για τι άλλο; Οι γυναίκες δεν μπορείτε να καταλάβετε αυτό που ζούμε οι άντρες. Και πόσο αυτοκαταστροφικοί μπορούμε να γίνουμε. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι έξυπνος. Όταν ακούς την καρδιά σου και έχει άγχος να μην πέσει κατηγορία η ομάδα, να πληρώσεις τους παίκτες, να κάνεις μεταγραφές, φεύγουν τα χρήματα χωρίς να καταλάβεις.
Ερώτηση: Κατά καιρούς όσοι έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και έχουν φύγει από την ενεργό δράση λένε ότι οι οπαδοί είναι αχάριστοι. Ισχύει;
Ρέμος: Αν θέλεις να ζήσεις τη μεγαλύτερη γεύση αχαριστίας, μπες στο ποδόσφαιρο. Είναι δραματική η κατάσταση του ποδοσφαίρου. Μακριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση