GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ξανθιά καλλονή- φύλακας άγγελος του Πιστόριους (ΦΩΤΟ)

Μια νεαρή ξανθιά κοπέλα, αποτελεί τη "σκιά" του Όσκαρ Πιστόριους από τον Φεβρουάριο, όταν έγινε και το τραγικό συμβάν της δολοφ...

Μια νεαρή ξανθιά κοπέλα, αποτελεί τη "σκιά" του Όσκαρ Πιστόριους από τον Φεβρουάριο, όταν έγινε και το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ.
Πρόκειται για την Κλόντια Βιλόεν, η οποία δεν είναι η νέα ερωμένη του, αλλά η προπονήτριά του.
Βασικός ρόλος της είναι να διατηρεί προσηλωμένο τον Όσκαρ στον αθλητισμό, αποσπώντας τον από τα προβλήματά του, που ανέκυψαν μετά το φόνο της Ρίβα.
Η 24χρονη Βιλόεν, πρώην αθλήτρια του δρόμου μετ’ εμποδίων επισκέπτεται συχνά το σπίτι του θείου του Όσκαρ στην Pretoria, το οποίο διαθέτει γυμναστήριο.
Το «ζευγάρι» προπονείται στον χώρο αυτό, κάνοντας διάδρομο, ποδήλατο και βαράκια. Η 24χρονη έχει συχνές επαφές με τον προπονητή του, Ampie Louw, και τον ενημερώνει για την κατάσταση του Όσκαρ.
Κύκλοι του περιβάλλοντος του Πιστόριους κάνουν λόγο για μία πολύ δυνατή φιλία που συνδέει τον ίδιο με την 24χρονη Κλόντια.
xxanthia

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση