GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την ένταξή της στις φτωχότερες χώρες της ΕΕ ζητά η Κύπρος

Να ενταχθεί στον κατάλογο των φτωχότερων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζητά η Κύπρος. Πρόκειται για αίτημα της Επιτροπής Εμπορίου της ...

Να ενταχθεί στον κατάλογο των φτωχότερων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζητά η Κύπρος. Πρόκειται για αίτημα της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής, προκειμένου η χώρα να μπορεί να αντλεί περισσότερα κεφάλαια από τα ευρωπαϊκά ταμεία. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ, ο πρόεδρος Επιτροπής, Λευτέρης Χριστοφόρου, δήλωσε ότι θα αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για το ζήτημα.
Παράλληλα έγινε έκκληση προς τους κατοίκους της χώρας να προτιμούν τα κυπριακά προϊόντα, από τους βουλευτές Κώστα Κώστα (ΑΚΕΛ), Άγγελο Βότση (ΔΗΚΟ) και Γιώργο Βαρνάβα (ΕΔΕΚ), οι οποίοι ζήτησαν επίσης από το υπουργείο Υγείας και Αμυνας να χρησιμοποιούνται κυπριακά γεωργικά προϊόντα στα νοσοκομεία και τον στρατό.
Η Επιτροπή Εμπορίου έθιξε και το ζήτημα του τουρισμού, με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, Χάρη Λοϊζίδη να αναφέρει ότι υπήρξε μείωση στις αφίξεις κατά 12,5% στο τέλος Απριλίου. Παρόλα αυτά εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι τους μήνες που θα ακολουθήσουν θα καλυφθούν οι απώλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση