GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέμα με το πτυχίο του Γ. Μιχελάκη ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει ... απολύσεις

Μ. Χρυσοβελώνη: «Θα μπει και ο κ. Μιχελάκης σε διαθεσιμότητα;» Το Σάββατο στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας έγινε η μεγάλη σ...

Μ. Χρυσοβελώνη: «Θα μπει και ο κ. Μιχελάκης σε διαθεσιμότητα;»
Το Σάββατο στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας έγινε η μεγάλη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ) ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο.
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράμμισαν ότι σύμφωνα με τον υπάρχοντα σχεδιασμό της Συγκυβέρνησης η πλειοψηφία των εργαζομένων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα προέλθει από το προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων. Οι μαζικοί φορείς και ιδιαίτερα οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στους ΟΤΑ μίλησαν για μεθόδευση από τον νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη.
Μάλιστα ορισμένα μέλη αναφέρθηκαν στο βιογραφικό του κ. Μιχελάκη αμφισβητώντας το ό,τι αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς και επεσήμαναν ένα διαφαινόμενο παράδοξο: «πως μπορεί ένας υπουργός που τελείωσε το Λύκειο να διώξει υπαλλήλους από το Δημόσιο με αυτή ακριβώς την ‘κατηγορία’;».
Σχολιάζοντας τα παραπάνω η Τομεάρχης Εσωτερικών και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ χαιρετίζουμε τις σημερινές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ –ΟΤΑ. Οι εργαζόμενοι στους Δήμους δείχνουν τον δρόμο σε ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και αποδεικνύουν πως πραγματικά ηττημένος είναι μόνο εκείνος που δεν αγωνίζεται.
Σε ό,τι αφορά τις συγκεκριμένες καταγγελίες για το βιογραφικό του κ. Μιχελάκη νομίζω πως πρώτος αυτός οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη. Η μόνη άμεση διάψευση που μπορώ να σκεφτώ είναι να δώσει ο ίδιος στην δημοσιότητα -σήμερα κιόλας- το πτυχίο του από την Βιομηχανική Πειραιά.  Όλα τα άλλα θα τα βρούμε στη συνέχεια».

5 σχόλια

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΠΕΙΟ ΕΝΑ ΖΑΠΕΙΟ ΔΥΟ ΖΑΠΕΙΟ ΑΠΕΙΡ0 ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΉΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Η ΑΣΚΟΎΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΣΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΖΑΠΕΙΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ( ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΗΛ.)ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πέρασε αρκετός καιρός που ο υιός Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη εντελώς ψυχρά και απαθέστατα συνέστησε την πώληση των ακινήτων, άρα και των σπιτιών μας, σε περίπτωση αδυναμίας να ανταποκριθούμε στην πληρωμή των αντίστοιχων φόρων που ούτε επί τουρκοκρατίας δεν ήταν τόσο δυσβάσταχτοι.

    Η πρώτη λογική συνέπεια αυτής της άποψης θα ήταν ο υιός Βαρβιτσιώτη να εκδιωχθεί κακήν κακώς από τη Νέα Δημοκρατία.

    Όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, όχι μόνο δεν του έγιναν αυστηρές συστάσεις αλλά απεναντίας έγινε και υπουργός εμπορικής ναυτιλίας.

    Αυτός δηλαδή που μας συνιστά να “σκοτώσουμε” τα σπίτια μας σε μια τέτοια αγορά, θα αναλάβει να διαχειριστεί τη σχέση της πολιτείας με τον εφοπλιστικό κόσμο.

    Περιττό νομίζω να εκτιμήσουμε τη συνέχεια.


    Ο Μίλτος λοιπόν που βγήκε από το σχολείο και μπήκε στην πολιτική ένεκα του πατέρα του, ο αποτυχημένος υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, τελικά υπουργοποιήθηκε.

    Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα.

    Τι είναι άραγε ο Μίλτος; Προσώπικα δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω.

    Τι έχει κάνει πέρα από βουλευτής ώστε τώρα αναλαμβάνει υπουργικό θώκο;

    Από μια ματιά που έριξα στο βιογραφικό που έχει αναρτημένο στην ιστοσελίδα του απολύτως τίποτε. Μας αναφέρει το σπουδαίο κατόρθωμα ότι υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας (ουαου!) και πως από τα 31 του εκλέγεται βουλευτής. Πιο πριν; Έχει εργαστεί καμιά 15αρια χρόνια;

    Αν ο υιος Βαρβιτσιώτης είναι ότι καλύτερο διαθέτεις να ρίξεις στη ναυτιλία, κλάφτα Χαράλαμπε!

    Κι αλήθεια, αν λεγόταν Κολοκυθόπουλος αντί για Βαρβιτσιώτης, σήμερα θα ήταν υπουργός ή πχ εγγεγραμένος στις λίστες του ΟΑΕΔ;

    Τελικά αυτός εδώ ο λαός έδιωξε το βασιλιά που ήταν ένας και θα μπορούσε να είναι διακοσμητικός όπως ο Παπούλιας, και έβαλε στο κεφάλι του δεκάδες βασιλιάδες που μεταβιβάζουν το στέμμα στο / στα παιδιά τους και αυτά ψηφίζουν μνημόνια, παραχωρούν εθνική κυριαρχία και άμα λάχει σου λένε κι ένα “πούλα το σπίτι σου!”.

    Στρατής Μαζίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ πηδάνε άνθρωποι κάθε ήμερα από τα μπαλκόνια με τις πολιτικές τους
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΠΡΉΞΕΙ ΤΑ ΣΑΙΤ, ΤΑ ΒΩΡΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΣ για τον Σαμαρά ΠΟΥ ΖΑΛΊΣΤΗΚΕ ...

    Γαμώ της μήτρες που βγήκαν ... άλλα δεν πάει άλλο... ΕΝΑΣ θα βρεθεί μπει μπροστά με καμιά δεκάρια μασούρια δυναμίτη και θα ξεκινήσει το πανηγύρι ΈΤΣΙ ΓΊΝΕΤΕ ΣΥΝΗΘΟΣ ..ΑΝΤΊ ΝΑ ΠΊΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΕΛΆΤΕ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΊ ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ !!!!!!!ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ....ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ...ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σαπιοκάραβο βουλιάζει...

    Όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια βγαίνουν από τις τρύπες τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να σωθούν· έτσι ακριβώς συμπεριφέρονται και τα τρωκτικά που φωλιάζουν χρόνια τώρα στο σαπιοκάραβο της δημοκρατίας τους.

    Οι τζάμπα μάγκες της Χρυσής Αυγής δεν έπεσαν από τον συννεφιασμένο ουρανό της καπιταλιστικής κρίσης, υπήρχαν πάντοτε δίπλα μας, πίσω μας, γύρω μας.

    Είναι αυτοί που τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αποκαλούν «μέσο πολίτη» και οι απατεώνες πολιτικάντηδες «κοινή γνώμη».

    Πρόκειται για τα ανθρωπάκια που στηνόντουσαν στις ουρές έξω από πολιτικά γραφεία κι έγλυφαν για μια θέση στο βόθρο των κρατικών υπηρεσιών ή έστω μια αργομισθία στο δημόσιο.

    Είναι ο ρουφιάνος συνάδελφος στη δουλειά, ο απεργοσπάστης και ο άνθρωπος του αφεντικού.

    Ο φασισμός στην πραγματικότητα δεν εξέλειπε ποτέ από αυτό τον τόπο.

    Τα παιδιά και τα εγγόνια των ταγματασφαλιτών παρέμεναν κρυμμένα στις τρύπες των θεσμικών κομμάτων και περίμεναν την ώρα που θα συνεχίσουν το έργο των δοσίλογων
    προγόνων τους.


    Αυτή η ώρα είναι η πιο κατάλληλη για να δράσει όλος αυτός ο εσμός των εχθρών του ανθρώπινου γένους

    Ο εσωτερικός εχθρός είναι ο μετανάστης, ο αντιεξουσιαστής, ο τρομοκράτης που απειλεί το σύστημα, ο εργάτης που δεν υποτάσσεται, όποιος γενικά αντιστέκεται.

    Ο εφιάλτης της ανεργίας χρησιμοποιήθηκε για να αφανιστεί και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς του περίφημου μέσου πολίτη.

    «Τις δουλειές τις παίρνουν οι ξένοι, τις φάμπρικες και τις επιχειρήσεις τις κλείνουν οι απεργοί, για την κακοδαιμονία της αγοράς φταίνε οι διαδηλωτές».

    Οι τηλεορασόπληκτοι ψηφοφόροι-νοικοκυραίοι, έτοιμοι ήδη από καιρό, κατάπιαν τη φόλα.

    Κάπως έτσι η σαπίλα του πολιτικού κατεστημένου εμπλουτίστηκε με εκπροσώπους της Χ.Α...= Αδωνης =Βοριδησ= Καρατζαφερησ=Πλευρης Βενιζελος=Ντινοπουλος= Βαρβιτσιώτης Πρετεντερης= Σπινος=ΚαψηΔΕΣ= Κωνστας=ΜΕΚΑ=ΣΚΑΙ= = = = = ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟ ΝΟΥΔΟΥ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ...ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.....

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΈΝΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δώστε του ένα από το ΛΑΜΟΓΙΑΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ αυτό που ίδρυσε το αρχιλαμόγιο Ανδρέας και που πήραν χιλιαδες κοματικά λαμόγια οι ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΙΟΙ ο ΑΔΡΙΑΝΟΣ που έγινε και Δόκτωρ απο το ΧΙΟΝΗ..

    ΑΜΕΣΩΣ ΕΔΩ και τωρα και στο ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ εδώ είναι ΓΕΛΑΔΑ η χώρα του ΠΡΑΣΙΝΟΥ και ΜΠΛΕ ΗΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση