GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η πρώτη έγχρωμη κόμισσα στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας [εικόνες]

Είναι γεγονός, η Εμα Μακ Κουίνστον, νυμφεύθηκε τον αγαπημένο της Σήουλιν Θυν, υποκόμη του Γουέημουθ και αποκτά τον τίτλο της πρώτης ...

Είναι γεγονός, η Εμα Μακ Κουίνστον, νυμφεύθηκε τον αγαπημένο της Σήουλιν Θυν, υποκόμη του Γουέημουθ και αποκτά τον τίτλο της πρώτης αφροαμερικανής που αποκτά τον τίτλο της «υποκόμισσας« και σύντομα, όταν φύγει από τη ζωή ο πεθερός της, θα γίνει Μαρκησία. Ο σύζυγός της Σήουλιν Θυν είναι εκτός από κάτοχος τίτλου και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσάις, αλλά και μιας πολυτελούς κατοικίας μέσα σε μια τεράστια έκταση στο Λόνγκλητ, ενώ η ίδια η Εμα είναι επιτυχημένη επαγγελματίας σεφ.
Ωστόσο, η αγάπη τους πέρασε από χίλια κύματα, καθώς το διαφορετικό χρώμα της Εμα, αλλά και η γενικότερη στάση ζωής της δεν δημιούργησαν ποτέ ιδιαίτερες συμπάθειες στο εσωτερικό της συντηρητικής βρετανικής αριστοκρατίας.
 Η ίδια τονίζει ότι δεν ενοχλείται όταν ακούει σχόλια για το χρώμα του δέρματός της, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να γίνει αρεστή και αποδεκτή από την οικογένεια του συζύγου της. Στον αντίποδα, από την οικογένεια του Σήουλιν, διαρρέεται πως το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ το χρώμα του δέρματός της, αλλά ο τρόπος με τον οποίο προμοτάρει τον εαυτό της (το blog της είναι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που και η ίδια ποστάρει φωτογραφίες της με μπικίνι, κάτι που δεν «αρμόζει» στην βρετανική αριστοκρατία).
 Από την άλλη πλευρά υπήρχαν και αρκετά ερωτήματα για το οικογενειακό της παρελθόν, καθώς και η μητέρα της, όντας παντρεμένη, είχε έναν παράνομο δεσμό με έναν από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Νιγηρίας, από όπου και απέκτησε την Εμα, ενώ και η αδελφή της είχε απασχολήσει στο παρελθόν τα σκανδαλοθηρικά μέσα με το δεσμό της με έναν δισεκατομμυριούχο Αυστραλό επιχειρηματία. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δείχνει πολύ χαρούμενο και είναι έτοιμο να γευθεί τους καρπούς της συντροφικής ζωής… και τους τίτλους ευγενείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση