GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση και πορεία από το ΠΑΜΕ για την ΕΡΤ στο Αγρίνιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Α...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, πραγματοποίησε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και το ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Ομιλητής στην συγκέντρωση ήταν ο κ. Δημήτρης Δήμας, στέλεχος του ΠΑΜΕ και δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος καταδίκασε την κυβέρνηση που, με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αποφάσισε,οδηγεί σε λουκέτο την ΕΡΤ, αφήνοντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους.
Ο ίδιος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για τις "προκλητικές δηλώσεις" που έκανε χαρακτηρίζοντας σύμβολο σπατάλης και αδιαφάνειας την ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας ότι ο λαός δεν πρέπει να υποκύψει στις συκοφαντίες για προνόμια, τεμπέληδες και σπατάλες.
"Είναι υπόθεση όλων μας. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση, είναι κοινωνικό αγαθό και ως τέτοιο πρέπει να το λάβουμε υπ’ όψιν μας. Καταγγέλλουμε το λουκέτο στη δημόσια ενημέρωση. Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό, το γεγονός ότι η κυβέρνηση δημιουργεί προβλήματα στη μετάδοση του σήματος της ΕΡΤ από τον 902, από τα μέσα ενημέρωσης του ΚΚΕ, ρίχνοντας το σήμα, βάζοντας την DIGEA να ρίξει το σήμα της ψηφιακής τηλεόρασης, επειδή μετέδιδε το πρόγραμμα των απεργών εργαζομένων της ΕΡΤ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Δήμας.
Η απεργιακή συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
cityvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση