GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δηλώσεις Κουβέλη μετά τη συνάντηση με τον Βενιζέλο...

H κυβέρνηση είναι γνωστό ότι στηρίζεται σε τρία κόμματα. Κατά συνέπεια, το αρραγές της κυβέρνησης προϋποθέτει την συμφωνία και των τριών ...

H κυβέρνηση είναι γνωστό ότι στηρίζεται σε τρία κόμματα. Κατά συνέπεια, το αρραγές της κυβέρνησης προϋποθέτει την συμφωνία και των τριών μερών. Δεν έχει εξασφαλιστεί όλες τις φορές ο αναγκαίος συντονισμός, αλλά και η αναγκαία σύμπτωση. Δεν έχει προκύψει σε αρκετές περιπτώσεις και ο κοινός πολιτικός τόπος που πρέπει να υπάρχει.
Η κυβέρνηση κατά συνέπεια μπορεί να πορευτεί για να ολοκληρώσει το έργο της, να το ολοκληρώσει με επιτυχία, από την ώρα που θα εξασφαλίσει και τον συντονισμό αλλά και τον κοινό πολιτικό τόπο, ο οποίος είναι αναγκαίο να υπάρχει για την αποτελεσματικότητα του έργου της. Η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση έγινε ακριβώς γιατί θέλουμε να δώσουμε λύση στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει για τη χώρα και την κοινωνία και αυτή τη λύση πρέπει να την εξασφαλίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.
Η περεταίρω πορεία της κυβέρνησης προϋποθέτει την ουσιαστική συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων που την συγκροτούν και την στηρίζουν. Από το βήμα αυτό απευθύνω πρόσκληση στον κ. πρωθυπουργό προκειμένου να υπάρξει τριμερής συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών για την εξεύρεση του κοινού πολιτικού τόπου και ιδιαίτερα στα ζητήματα στα οποία είναι ορατή όχι μόνο η διαφορετική άποψη αλλά και η αντίθεση, όπως εν προκειμένω η υπόθεση της ΕΡΤ.
Η ΕΡΤ αναμφισβήτητα έχει ανάγκη εξορθολογισμού, έχει ανάγκη αναδιαρθρώσεων, πρέπει να αναβαθμιστεί, αλλά αυτό επιβάλλεται να γίνει και πρέπει να γίνει με την ΕΡΤ ανοιχτή. Είναι απαράδεκτο το γεγονός να είναι κλειστή η ΕΡΤ, την ώρα βεβαίως που εκκρεμούν τα άλλα ζητήματα στα οποία αναφέρθηκα.
Επομένως πρέπει να υπάρξει αυτή η συνεννόηση μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών, των τριών πολιτικών κομμάτων, για να αντιμετωπιστούν όλα εκείνα τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργήσει πράγματι μια εικόνα η οποία φαίνεται να είναι θολή τούτη τη ώρα αναφορικά με την κυβέρνηση.
Εμείς θεωρούμε, θεωρεί η Δημοκρατική Αριστερά, ότι πρέπει να πορευτεί, να συνεχίσει την πορεία της η κυβέρνηση και θα μπορέσει να τη συνεχίσει με επιτυχία για να ολοκληρώσει το έργο της, για να βγει η χώρα από την κρίση, για να μπορέσει να ανασάνει η ελληνική κοινωνία, υπό την προϋπόθεση ότι θα αντιμετωπιστούν όλα εκείνα τα οποία λίγο πριν ανέφερα και τα οποία συνιστούν διαφορετικές απόψεις αλλά και ζητήματα – μεγέθη αντίθετων απόψεων.


5 σχόλια

  1. Θα πας με τα παντελόνια κατεβασμένα και θα τα ψηφίσεις όλα.!!!
    Γιά σου ρε ΥΕΣ ΜΕΝ της εβραϊκής κοινωπολιτίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε λογικός ανθρωπος θα συμφωνουσε σε πολλα από τα λεγόμενα του κ Σαμαρα, έλα όμως που το παρελθον και οι πραξεις τους σε αναλογε περιπτώσεις στο παρελθον ειχαν σαν αποτέλεσμα τον αφανισμό και την παντελή εξαφανιση οργανισμων και μαλιστα με μονοπωλιακο χαρακτήρα και εξηγούμε.

    Ο μόνιμος υπουργός αναπτυξης επι κυβερνήσεων ΝΔ κ Χατζηδακης αυτός ο πονηρός μπούλης που κόπτεται για την πρόοδο και εξυγιανση των δημόσιων οργανισμών χρησιμοποίησε ακριβώς την ιδια επιχειρηματολογία λόγων οταν ξεπουλούσε την Ολυμπιακη στον Βγενόπουλο πετωντας στον δρόμο χιλιαδες οικογενειες για τις οποίες ειχαν υποσχεθεί μεταταξεις σε αλλους τομείς του δημοσίου όπου υπηρχε αναγκη. ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.
    Αφου βρηκανε λοιπόν κάποιον γενναιδωρο "βλάκα" και ας με συγχωρεσει ο κ Βγενοπουλος γιατι μονο κατι τετοιο δεν ειναι πουλησαν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ εναντι 185 εκατομυριων ευρω με την υπόσχεση οτι θα σχιζει τους αιθερες το σημα της ολυμπιακης θα εκσυγχρονιστεί θα ανανεωθει και θα αξιοποιηθεί η περιουσια της και το εμπειρο προσωπικο της και αν αμα χριαστεί εναντι του ιδιου τιμηματος θα επιστραφει στο Ελληνικο δημοσιο τετοια ψεμματα και παραμυθια αραδιαζανε κατι αντιστοιχο σαν αυτο που ισχυριστηκε σημερα ο κ Σαμαρας.
    Σημερα 6-7 χρόνια μετα οχι μονο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ δεν υπαρχει αλλα εχει γινει αναμνηστικό μπρελοκ για τουριστες στο μοναστηρακι με την περιουσια της εκποιημενη και στους 5 ανεμους σκορπισμενοι και εκδιωγμενοι οι εργαζόμενοι της.
    Ο κ Βγενοπουλος σαν εξυπνος επιχειρημαιας αφου την διαμελισε και αποκομισε τα οποια οικονομικα οφέλη την πουλησε στην AEGEAN εναντι 85 εκατομμυριων ευρω μιλαμε δηλαδη " τοσο βλακας ο επιχειρηματιας" που μεσα σε 5 χρονια πεταξε απο το παραθυρο 100 εκατομυρια ευρω έτσι απλά!!!!
    Επειδή ο κ Σαμαρας ειναι πολιτικός παλιας κοπής της Αβερωφικής σχολής του "γεφυροποιου" με την χουντα όπως ενθυμουνται οι παλιοτεροι και η πολιτικη τους βασιζονταν στο παραμυθι και το κομματιλικι δεν μπορουσε να λεει τιποτε διαφορετικο.Με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις λεει ο λαός και μαλλον τα περι κοντης μνήμης αφορυν τον ιδιο και όχι τον λαο γιατι ο λαος έχει μνημη και γνωση τι ειναι ο καθενας απο αυτους που σημερα επαγγελωνται τους σωτηρες και μεταρυθμιστες.
    Οποτε κ Σαμαρα μαλλον κανατε λαθος για τα άκρα κανατε λαθος γιατι το ενα ακρο απο οπου κραταει και η σκουφια σας συμφωνει απολυτα μετο παπατζηλικι και την κοροιδια που για ακομη μια φορα αραδιάζετε στον λαό για το καλό του.
    Επιτελους καντε το λιγοτερο κακό σε αυτο τον τοπο και ξεκουμπιστείτε μια και δεν ειναι κανεις "αναμαρτητος".
    Το ψεμμα η κοροιδια και η απατη εχει κοντη μνημη και αυτη επικαλειστε γιατι ειστε εκπροσωπος τους ψευδους της κοροιδιας και συγκαλυψατε απατεώνες και κλέφτες γινοντας ενα με αυτους.
    Οποτε δεν πειθετε ειστε πολιτικός του παραμυθιου του ψεμματος του αναχρονισμού με φασιστικες ιδεες και ασφαλως η δημοκρατια για εσας ειναι κατι που ειναι γραμμενο εκει που δεν πιανει μελάνι.
    Ωραίο το παραμυθι αλλα εχει πολλους δράκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ παιδια οι μεγάλοι αυτοί άντρες ΔΙΑΦΩΝΟΎΝ...ΑΛΛΑ στο τέλος τα ψηφίζουν όλα ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΆΝΕΡΓΟΙ....ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΒΊΖΙΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΈΠΕΤΕ....

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γίνομαι φωτιά τις νύχτες και γυρνώ
    γυρίζω στα παλιά και σαν φωτιά τα καίω μες στο σκοτάδι σαν τον τρελό γυρνώ και το παρελθόν μου με καίει και το καίω γίνομαι φωτιά…

    Θα τα βάλω όλα μπουρλότο
    να γλιτώσω ρε γαμώτο
    να γλιτώσω απ’ τα παλιά
    θα τα βάλω όλα φωτιά


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το μεγάλο λάθος μου
    το τρελό το πάθος μου
    το πληρώνω ακριβά
    σαν μαχαίρι στην καρδιά
    ό,τι ήθελες σου το `δωσα
    τίποτα δεν κράτησα
    το φινάλε το `νιωσα
    σαν κουτός την πάτησα

    Να `χα δύο χειροβομβίδες
    να τα κάνω όλα βίδες
    σπίτια αυτοκίνητα
    κινητά και ακίνητα
    να `χα δυο χειροβομβίδες
    να τα κάνω όλα βίδες
    να `χα άλλη μια για μένα
    να κάνω κάτι και σε σένα

    Έχω πέσει στα βαθιά
    έχει σπάσει η καρδιά
    και πληρώνω τα σπασμένα
    π’ αγαπώ τα προδομένα
    τίποτα δεν έδινες
    εφιάλτης έγινες
    ευτυχώς που τέλειωσα
    την ψυχή μου έσωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση