GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μιχαλολιάκος γύρισε την πλάτη στους εργαζόμενους...

Πρόταση για ψήφισμα αποδοκιμασίας της απόφασης της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ από τον Γιάννη Μίχα. Πρόταση για την έκδοση κοινού ...

Πρόταση για ψήφισμα αποδοκιμασίας της απόφασης της Κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ από τον Γιάννη Μίχα.

Πρόταση για την έκδοση κοινού ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την ωμή απόφαση της Κυβέρνησης να κλείσει εν μια νυκτί την ΕΡΤ κατέθεσε κατά τη διάρκεια του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας.
Ωστόσο η δημοτική αρχή Πειραιά δεν συναίνεσε με την πρόταση του κ. Μίχα και των άλλων παρατάξεων της αντιπολίτευσης, γυρίζοντας ουσιαστικά την πλάτη στους χιλιάδες εργαζομένους της ΕΡΤ που βρίσκονται στο δρόμο μετά την πραξικοπηματική απόφαση των κυβερνώντων.
Ο κ. Μίχας που έλαβε τον λόγο προ ημερήσιας διατάξεως, αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά, είναι αντιδημοκρατική και απάνθρωπη.
Επεσήμανε ότι η εξυγίανση του οργανισμού είναι απαραίτητη, άλλο όμως είναι η εξυγίανση, και άλλο αυτή η πρωτοφανής ενέργεια που προκαλεί οργή και αγανάκτηση σε κάθε νοήμονα άνθρωπο, την ώρα που η ανεργία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και ο πλουραλισμός και η ενημέρωση των πολιτών είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ.
«Σε αυτή την χώρα έχει χαθεί το μέτρο. Σκέφτηκε κανείς ότι σήμερα που μιλάμε στα ακριτικά μέρη της Ελλάδας μας δεν εκπέμπεται σήμα ελληνικού καναλιού αλλά ότι βλέπουν γειτονικών χωρών μέσα ενημέρωσης; Σκέφτηκε κανείς τον απόδημο ελληνισμό που είχε την ΕΡΤ ως μόνο μέσο ενημέρωσης; Ούτε στις πιο μαύρες εποχές δεν είχε πέσει το σήμα της δημόσιας τηλεόρασης. Η ΕΡΤ δεν είναι προπύργιο διαφθοράς, όπως θέλουν κάποιοι, επειδή τους συμφέρει να την παρουσιάζουν έτσι. Επιτελεί σημαντικό έργο το οποίο με την πρόχειρη, επιπόλαιη και απαράδεκτη αυτή απόφαση ακυρώνεται εν μια νυκτί. Αλίμονο εάν σε όλους τους προβληματικούς οργανισμούς του Δημοσίου βρίσκαμε ως λύση το λουκέτο και δεν προσπαθούσαμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση» τόνισε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Μίχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση