GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παλιά χωματερή γίνεται αλσύλλιο

Φυτεύτηκαν 2500 θάμνοι και δένδρα εκεί που παλιότερα υπήρχαν τόνοι σκουπιδιών. Η χωματερή των Κριεζών ήταν ένας σκουπιδότοπος, ο οπο...


Φυτεύτηκαν 2500 θάμνοι και δένδρα εκεί που παλιότερα υπήρχαν τόνοι σκουπιδιών. Η χωματερή των Κριεζών ήταν ένας σκουπιδότοπος, ο οποίος λειτουργούσε εδώ και 30 χρόνια, υποβαθμίζοντας όλη τη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Δυστίων. Αυτή τη στιγμή έχει διαμορφωθεί σε τέτοιο σημείο ώστε δεν θυμίζει σε τίποτε τον παλιό σκουπιδότοπο.

Ο χώρος έχει περιφραχτεί με συρματόπλεγμα και έχει μετατραπεί σε ένα ξεχωριστής ομορφιάς αλσύλλιο, αποτελούμενο από 2.500 θάμνους και δένδρα τα οποία έχουν συνδεθεί με αυτόματο πότισμα.

Σε λίγο καιρό που τα δένδρα θα μεγαλώσουν ο παλιός σκουπιδότοπος θα είναι ένας τόπος αναψυχής για όλους τους κατοίκους της περιοχής. Στη φωτογραφία ο αντιδήμαρχος Δυστίων επιθεωρεί το χώρο.
egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση