GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση νόμου για μείωση των βουλευτών σε 200

Κλείνοντας το πρώτο έτος στη Βουλή, προχώρησα στην επίσημη κατάθεση πρότασης νόμου για Μείωση των Βουλευτών σε 200. Έργο -κατά την ...


Κλείνοντας το πρώτο έτος στη Βουλή, προχώρησα στην επίσημη κατάθεση πρότασης νόμου για Μείωση των Βουλευτών σε 200.
Έργο -κατά την άποψή μου- νομοθετικά άρτιο, πολιτικά ώριμο, κοινωνικά επιτακτικό. Κυκλοφορεί εξάλλου ήδη στο διαδίκτυο προς μελέτη-κριτική.

Οι διαδικασίες της νομοθετικής υπηρεσίας αναμένονται άμεσα, κυρίως όμως περιμένω τις γνώμες και τα επιχειρήματα κομμάτων και βουλευτών.

Δεν τρέφω αυταπάτες, γνωρίζω καλά πως μια απλή αναγνωριστική βολή στον σκοτεινό ουρανό τους είναι. Ας είναι. Εξάλλου και οι πλέον σκληροτράχηλοι μαραθώνιοι, δεν ξεκινούν παρά με το πρώτο βήμα...

01-07-2013 Γιοβανόπουλος Γ. Κώστας
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ






2 σχόλια

  1. Καμιά σχέση δεν έχω με τους "ανεξάρτητους" Έλληνες, με τον πάμπλουτο αρχηγό Π. Καμμένο, που θησαύρισε στο Χρηματιστήριο!
    Η πρόταση όμως μείωσης των βουλευτών (που έτσι κι αλλιώς, με τις κομματικές πειθαρχίες, δεν βουλεύονται), με βρίσκει απολύτως σύμφωνο!
    Για να δούμε ποιοι θα τολμήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!
    Εκ πρώτης όψεως, αυθόρμητα και σε συνάρτηση με την αγανάκτηση του κόσμου η απάντηση θα ήταν ΝΑΙ - μείωση των βουλευτών (βολευτών σύμφωνα με τους πολλούς) στους 200!
    Φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο εμπεριέχει κινδύνους αντιπροσώπευσης της περιφέρειας και κυρίως την παγίδα οι μικρότερες πολιτικές δυνάμεις να εξαφανιστούν από την βουλή.
    Θα τα «μαγειρέψουν» οι κύριοι και με τις συμπράξεις/συνενώσεις που θα ξανά κάνουν θα παίρνουν την ποθητή πλειοψηφία τους!
    Σίγουρα το πλαφόν του 3% παραμένει για ευνόητους λόγους αλλά η ΣΩΣΤΗ αντιπροσώπευση από τους 300 θεωρείται αναγκαία κατά την γνώμη μου.
    Και επειδή θα αρχίσετε τις φωνές να σας προλάβω.
    Ούτε ο μισθός τους είναι υπερβολικός!
    Μπορώ να προτείνω ακόμα και τον διπλασιασμό του μισθού τους!!!!
    Εάν όμως πιάσουν κάποιον από «αυτούς» να κλέβει έστω και 1€ να του κόβουν το χέρι!!!(δώσε πόνο).
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ (κομματική πειθαρχεία το λένε!).
    ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΗ και χωρίς καμιά εξαίρεση η κάθε ψηφοφορίας τους!!!!
    Μόνο έτσι μπορεί να δουλέψει το πράγμα.-




    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση