GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Προφυλακιστέα στον Κορυδαλλό η 35χρονη που έκλεβε και προσπάθησε να δαγκώσει αστυνομικούς

Στο σωφρονιστικό κατάστημα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού θα μεταφερθεί η 35χρονη η οποία συνελήφθη χθες μετά από...


Στο σωφρονιστικό κατάστημα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού θα μεταφερθεί η 35χρονη η οποία συνελήφθη χθες μετά από...
μήνυση που της υπεβλήθη για κλοπή σε κατάστημα ενδυμάτων στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

Η γυναίκα σήμερα απολογήθηκε στον Ανακριτή, μετά την προθεσμία που έλαβε χθες, και έτσι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκε προυφυλακιστέα.

Σε βάρος της οποίας έχει σχηματισθεί δικογραφία για μια ληστεία και τρεις κλοπές, καθώς όπως αποδείχθηκε έμπαινε σε εμπορικά καταστήματα, αφαιρούσε κυρίως ρούχα και όταν γινόταν αντιληπτή τότε έσπρωχνε και έφτυνε τους υπαλλήλους, λέγοντας τους πως είναι φορέας του AIDS, ενώ μάλιστα χθες κατά τη σύλληψή της αντιστάθηκε κα προσπάθησε να δαγκώσει τους αστυνομικούς.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υποβληθεί αίτημα για ψυχιατρική γνωμάτευση της νεαρής κοπέλας...!

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ.

«Η 35χρονη εντοπίστηκε στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών καθότι το τελευταίο τετραήμερο μετέβαινε σε καταστήματα ρούχων και παπουτσιών στην Πάτρα, προσποιούμενη την πελάτισσα και επιχειρούσε να αφαιρέσει αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα:

Την 12-7-2013 το απόγευμα, μετέβηκε σε κατάστημα ενδυμάτων όπου φορώντας ένα παντελόνι και μια μπλούζα, τα οποία είχε προβάρει, επιχείρησε να φύγει χωρίς να πληρώσει. Κατά την έξοδο της από το μαγαζί, η δράστιδα έγινε αντιληπτή από την 33χρονη υπεύθυνο του καταστήματος, στην οποία για να διατηρήσει τα κλοπιμαία επιτέθηκε βίαια προκαλώντας της αμυχές.

Την 15-7-2013 το μεσημέρι μετέβηκε στο ίδιο κατάστημα με σκοπό την κλοπή χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι.

Την 12 και την 13-7-2013 το πρωί, μετέβηκε σε κατάστημα πώλησης υποδημάτων όπου αφαίρεσε τέσσερα συνολικά ζευγάρια παπουτσιών, τα οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από καταδίωξη της από τους υπαλλήλους.

Η συλληφθείσα κατά τη σύλληψη της αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, απωθώντας, εξυβρίζοντας και δαγκώνοντας αυτούς». patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση