GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρηση του Γ. Κράλη από το ΠΑΣΟΚ...

09 Ιουλίου 2013 Σύντροφοι και συντρόφισσες, Είμαι ένας νέος άνθρωπος που εντάχθηκα νωρίς στη Ν. ΠΑΣΟΚ και μετά στο ΠΑΣΟΚ εμφορούμενος από...

09 Ιουλίου 2013
Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που εντάχθηκα νωρίς στη Ν. ΠΑΣΟΚ και μετά στο ΠΑΣΟΚ εμφορούμενος από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη έτσι όπως τις διδάχθηκα από το σπίτι μου και τους γονείς μου που ήταν ενεργοί πολίτες και μέλη του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ και όπως αυτές προέκυπταν από αυτά που ο Ανδρέας Παπανδρέου μας άφησε ως παρακαταθήκη.
Εντάχθηκα στην ΠΑΣΠ και μαζί με άλλους συμφοιτητές μου αγωνίστηκα για Δημόσια Πανεπιστήμια και Δωρεάν Παιδεία για όλους.
Μπήκα στο ΠΑΣΟΚ και οι σύντροφοί μου, μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν στην Κεντρική Επιτροπή.
Στην πορεία μου αυτή είχα ως σημαία μου τις αρχές της 3ης του Σεπτέμβρη .
Σήμερα όμως δεν μπορώ να συμπορευτώ με αυτούς οδηγούν χιλιάδες νέους στην ανεργία και στη μετανάστευση.
Δεν μπορώ να συμπορευτώ με αυτούς που καταργούν τη δημόσια υγεία για όλους.
Δεν μπορώ να συμπορευτώ με αυτούς που καταργούν το κοινωνικό κράτος.
Δεν μπορώ να συμπορευτώ με αυτούς που στο όνομα της «σωτηρίας» της χώρας δεν έχουν ούτε μια «κόκκινη γραμμή»
Δεν μπορώ να είμαι πλέον μέλος ενός κόμματος που έγινε συμπλήρωμα της Ν.Δ. και του κ. Σαμαρά και από ένα ρωμαλέο κίνημα Αλλαγής έγινε ένα κεντροδεξιό κόμμα.
Γιʼ αυτό και αποχωρώ από αυτό το ΠΑΣΟΚ που καμιά σχέση δεν έχει με το ΠΑΣΟΚ των αρχών μας, των αξιών μας και των ονείρων μας.
Ως νέος άνθρωπος θα παραμείνω στην ενεργό πολιτική δράση και θα παλέψω για την ανασύσταση του Σοσιαλιστικού χώρου και της Δημοκρατικής παράταξης.
Κράλης Γιώργος
Πρώην Γραμματέας ΠΑΣΠ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Πρώην Μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Πρώην Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

3 σχόλια

  1. πασοκα δε γλυτωνεις οτι μαλακιες και να λες τωρα.κωλοπανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλλιο αργα παρα ποτε...

    Σε οτι αφοαα την διακυρηξη της 3ης Σεπτεμβρη θα πρεπει να ενημερωθεις οτι απο το 1996 οι εκσυγχρονιστες του παλιοαπατεωνα βρωμιαρη του κωλονακιου καθως και οι μετεπειτα συμμετεχοντες, μετετρεψαν την διακυρηξη σε χαρτι υγείας σκουπιζωντας τις απυθμενες κωλαρες τους. Η αναγκη ενος εκσυγχρονιστικου χαρτιου ηταν επιβεβλημενη επειδη απο το φαγοποτι την αρπα την κλεψια την κομπινα την απατη οι κοιλαρες τους γινανε σαν βαρελια τα ζιβαγκο δεν τους χωρουσαν και το χεσιμο πηγαινε συννεφο.
    Αλλωστε εχεις τον μαζι τα φαγαμε αυτος εγινε σαν γουρουνα και εμεις σαν τσιροι.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΝ ΤΑΡΑΜΑ ΤΟΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΟΥΤΕ Η ΒΡΩΜΙΑΡΑ Η ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΗ. ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟΣ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΔΙΑΝΥΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ.
    ΑΝ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟς ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΒΕΡΕΛ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΞΤΡΑΦΙ.

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΥΠΟΥΚΙ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΠΥΤΙΡΙΔΑ ΣΤΟΥς ΩΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ.

    ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Ο ΣΟΦΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΑΠΑΔΟΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ!!!

    ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση